Life

Horoscop Neti Sandu: marți, 22 decembrie 2020. O zi de acțiune pentru mai multe zodii

22.12.2020 | 07:43
Horoscop Neti Sandu marti 22 decembrie 2020 O zi de actiune pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Neti Sandu pentru a doua zi din săptămână, marți, 22 decembrie 2020, le aduce zodiile energie cât cuprinde, în felul acesta putând duce la bun sfârșit toate proiectele de final de an. 

Renumitul astrolog al știrilor de la Pro TV mai anunță că semnele zodiacale se bucură de o zi de acțiune. Totodată, vibrația zilei este reprezentată de numărul 22, ceea ce înseamnă că nativii trebuie să nu lase nicio restanță pe anul viitor.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate pentru fiecare dintre cele 12 zodii sunt relatate în rândurile următoare. Citește ce se întâmplă cu fiecare în parte!

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 22 decembrie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Se poate să primești un bonus de la locul de muncă. Este posibil și faci și tu un cadou pentru care trebuie să dai urgent fuga la shopping.

ADVERTISEMENT

Taur

Se ivește o ocazie specială. În felul acesta faci cunoscute niște aptitudini sau chiar poți căpăta o funcție mult mai bună decât cea de acum.

Gemeni

Se va schimba ceva în programul de muncă, însă de anul viitor. În felul acesta ai timp pentru absolut tot ce ai în minte.

ADVERTISEMENT

Rac

Ia-ți un angajament, verbal sau în scris, că o să lucrezi cu un partener anume din luna ianuarie a anului viitor. Combinația este una bună.

Leu

Îți surâde ideea să te căsătorești chiar de Anul Nou. Este posibil să faci anunțul chiar în ziua de Crăciun. Sau poate e vorba de altcineva.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E bine să lichidezi toate restanțele până după sărbători. Nu amâna rate, nu ești genul de om care să intri cu datorii în noul an.

Balanță

Transmite-le șefilor ce vrei să faci anul viitor. Poate fi ceva ce ți s-a promis și care nu s-a întâmplat până acum. Insistă mai mult!

Scorpion

Te înțelegi de minune cu rudele apropiate cu care vei petrece sărbătorile de iarnă, dar mai ales Crăciunul. Fiecare persoană va contribui cu câte ceva.

Săgetător

Poți semna acte sau primi posibile aprobări din partea unor instituții. Treaba merge ca pe roate la serviciu, dar și în viața personală.

Capricorn

Mai sunt de rezolvat unele chestiuni legat de noua locuință. Nu-ți face griji, te descurci de minune și cu timpul și cu banii.

Vărsător

Ai de luat bani și poate mai dai o tură pe la cumpărături ca să ai totul asigurat pentru perioada următoare, mai ales că mai e puțin și se încheie anul.

Pești

Ți se cere ajutorul. Ar fi cazul să nu refuzi oamenii care au nevoie de un împrumut sau poate chiar trebuie să mai fie păsuiți cu bani.

ADVERTISEMENT