Life
notix pixel id

Horoscop Neti Sandu: miercuri, 11 august 2021. Scorpionul poate începe o nouă relație

Horoscopul propus de Neti Sandu pentru miercuri, 11 august 2021, aduce o zi cu foarte multe vești bune pentru semnele zodiacale, asta pentru că Luna trece pe lângă Venus.
11.08.2021 | 07:28
Horoscop Neti Sandu: miercuri, 11 august 2021. Scorpionul poate începe o nouă relație
Horoscop Neti Sandu: miercuri, 11 august 2021. Scorpionul poate începe o nouă relație. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologul știrilor Pro TV mai anunță că cele 12 zodii au energie și o stare de spirit excelentă, numai bună pentru a profita la maximum de ea.

Vibrația zilei este reprezentată de numărul maestru 11, ceea ce înseamnă că nativii au parte de un sâmbure de adevăr, de ajuns pentru a lua o decizie care le poate schimba viața în bine.

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 11 august 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Se poate relua o relație care obosise și o să puneți mai multă culoare. O să dați dovadă și de mai multă empatie pentru partenerul de cuplu.

ADVERTISEMENT

Taur

Primești niște bani și așa mai completezi lipsurile de prin casă ca ai tot amânat cumpărarea unor obiecte de uz casnic.

Gemeni

O problemă sufletească din trecut revine. Vezi dacă mai este de actualitate sau ți-ai găsi deja pe altcineva, legat de relații.

ADVERTISEMENT

Rac

Pornești într-o excursie pentru că sunt multe locuri de vizitat și de poposit pe la diverse persoane apropiate sau chiar rude.

Leu

Se anunță o zi perfectă pentru a achita ratele, facturile și datoriile curente și o să rămână ceva bani și pentru distracție.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E posibil să apelezi la un împrumut bancar pentru a consolida locuința sau pentru a cumpăra alta. Poți construi una cu forțe proprii.

Balanță

Întrevedere cu o persoană care speră să fiți împreună. Dacă ești liber de contract evaluează situația și vezi ce simți pentru respectivul.

ADVERTISEMENT

Scorpion

O zi în care sunt șanse mari să pleci într-o excursie cu grupul cu care ai multe lucruri în comun. O să vă sincronizați în cele din urmă.

Săgetător

E cineva care te admiră de la distanță și e posibil să se apropie, să-și facă curaj. E de văzut dacă ai de gând să încurajezi relația sau nu.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Astrele anunță ceva plimbări și drumuri pe ici pe colo pentru că sunt indicii de călătorie în continuare, numai bune pentru a te deconecta.

Vărsător

Recuperezi, în sfârșit, banii care au întârziat. Fă toate demersurile necesare ca să-i atenționezi pe cei care ți-i datorează.

Pești

Poate ieși la cafea cu cineva care vrea să te cunoască mai bine. În felul acesta verificați mai de aproape dacă sunteți compatibili.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri