Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 1 noiembrie 2020. Taurii vor fi surprinși cu un gest emoționant

01.11.2020 | 09:48
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 1 noiembrie 2020 Taurii vor fi surprinsi cu un gest emotionant
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru ziua de duminică, 1 noiembrie 2020, anunță noi provocări în relația de cuplu și în relația cu cei apropiați, cu familia.

Astrologul de la Pro TV ne sfătuiește să fim sinceri și să spunem lucrurilor pe nume pentru a ne elibera de anumite poveri sufletești cu care ne confruntăm.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 1, semn că este un lucru bun să începem o viață nouă și frumoasă. Află din rândurile de mai jos ce-ți rezervă astrele pentru astăzi.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 1 noiembrie 2020, pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Este posibilă apariția cuiva pe care trebuia să-l întâlniți de ceva timp pentru a face cunoștință. Veți putea lua parte la o întâlnire cu o persoană din trecut, care nu este în relații bune cu dumneavoastră, iar, astfel, veți putea face pace, de vreme ce nu sunteți genul de persoană care ține supărarea.

ADVERTISEMENT

Taur

O să primiți o vizită din partea cuiva, alături de un cadou de suflet, iar asta vă va emoționa cu siguranță. S-ar putea să discutați intens cu o persoană dispărută din viața voastră și vă veți putea împăca, pentru a forma din nou o relație.

Gemeni

S-ar putea să revină cineva în viața voastră pentru a vă reintra în grații și pentru a forma o relație serioasă. Este posibil să vizitați niște prieteni care celebrează ceva important, fie o zi de naștere, fie botează un copil.

ADVERTISEMENT

Rac

Este posibil să vă asociați cu niște persoane, prieteni care vă vor face să vă simțiți mai bine. Îi veți chema la un suc sau o cafea pe cei apropiați, pe frați, veri sau cumnați, nu va fi ceva cu multe persoane, veți sta la povești și vă veți delecta cu ceva bun.

Leu

După nenumărate încercări, veți avea parte de o reușită în plan personal, pentru a vă relaxa. S-ar putea să vă consultați cu colegii în privința responsabilităților, vă veți face timp și de plimbare sau veți prefera să rămâneți acasă.

ADVERTISEMENT

Fecioară 

Se anunță cheltuieli pentru că ați găsit niște reduceri pentru decorațiuni de apartament. Vă veți consulta cu un coleg sau prieten, pentru a ști dacă este timpul să semnați un nou contract sau să demarați un nou proiect.

Balanță

Veți avea șansa de a vă reface viața și aveți grijă să țineți cont de părerea celuilalt, pentru a nu face aceleași greșeli ca în trecut. Veți avea noi planuri de viitor, fie că vă schimbați serviciul sau casa, fie că se vor ivi niște oportunități de neratat.

Scorpion
Este posibil sa discutați cu cineva pentru a ajunge la un consens sau pentru a vă înțelege cu cineva care v-a greșit in trecut. Cineva care vrea să formeze un cuplu cu dumneavoastră vă va scoate în oraș pentru a discuta despre o posibilă relație, iar întâlnirea va fi una reușită.

Săgetător
S-ar putea sa va confruntați cu reproșuri din partea persoanei iubite pentru că nu petreceți suficient timp împreună. Sărbătoriți o reușită profesională în familie, este posibil să vă facă cineva o vizită, iar atmosfera va fi extrem de plăcută.

Capricorn
Încercați să renunțați la orgoliu și veți clădi o frumoasă relație de cuplu. Ar trebui să fiți precaut și să vă întâlniți cu mai puține persoane. Evitați spațiile aglomerate pentru a nu primi vreo amendă.

Vărsător

În cazul în care mașina nu vă funcționează, cineva vă va scoate la o plimbare care vă va face bine. S-ar putea să mergeți undeva într-o stațiune pentru a-i face cuiva o surpriză plăcută, dacă nu ați mai văzut de mult timp pe cineva apropiat.

Pești

Este posibil să primiți o vizită din partea cuiva care vă va oferi informații prețioase, care vă pot ajuta pentru a demara un proiect. Veți avea posibilitatea de a recupera o sumă de bani și vă veți zbate pentru a reuși să puneți în practică un anumit proiect.

 

ADVERTISEMENT