Life

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 12 iunie 2022. Fecioarele pot da lovitura în afaceri

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 12 iunie 2022. Zodiile au parte de plimbări în această zi, profitând de faptul că este weekend. Iată ce îi așteaptă pe cei 12 nativi.
12.06.2022 | 09:43
Horoscop Neti Sandu pentru duminica 12 iunie 2022 Fecioarele pot da lovitura in afaceri
Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 12 iunie 2022. Foto Pro TV
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru ziua de duminică arată că virbația zilei este cifra 3 și o plimbare ar fi indicată. De altfel, mulți nativi profită de weekend să plece de acasă.

Horoscop Neti Sandu pentru duminică, 12 iunie 2022

Berbec

Ești pregătit să te destinzi, așa că faci orice pentru a-i convinge pe cei din jur să petreacă alături de tine, așa că le propui să faci tu cinste.

ADVERTISEMENT

Taur

Poți sta de vorbă cu un angajator, chiar dacă este weekend. Îți propune o ofertă de muncă interesantă.

Gemeni

Dai curs unei întâlniri amoroase sau poate te întâlnești cu membrii familiei tale. Plănuiești alături de ei un botez sau o nuntă ce se apropie.

ADVERTISEMENT

Rac

O vizită neașteptată pentru cei din zodia Rac, după cum arată horoscopul prezentat de Neti Sandu la Pro TV. Te bucuri mult că sosește cineva pe care așteptai să îl vezi de ceva vreme.

Leu

Trebuie să îi ceri iertare cuiva. Știi că ai greșit și este momentul să faci ceea ce trebuie.

Fecioara

Reușite pe plan financiar pentru nativii din zodia Fecioară, arată horoscopul lui Neti Sandu pentru duminică. Un partener de afaceri investește în planul vostru și poți da lovitura.

ADVERTISEMENT

Balanță

Poți primi o invitație la o aniversare care te bucură mult. Sunt șanse să îți iei hainele și să pleci la mare pentru o zi, un drum dus-întors, dar care te încarcă pozitiv.

Scorpion

Poți repara o relație de iubire care a avut de suferit. Se poate să primești o invitație de a ieși la o terasă.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Mergi în vizită pe la rudele cu care te înțelegi foarte bine, dar nu ai timp să treci pe la ele. Acum faci totul pentru a trece pe la acestea.

Capricorn

Planuri de mutare în casă nouă pentru acești nativi. Ai mai multă înțelegere pentru partenerul de viață și o să fie armonie în acest plan.

Vărsător

Poți pleca într-o călătorie scurtă cu grupul de prieteni sau onorezi o invitație la teatru, la un târg, un bâlci organizat în apropiere de tine.

Pești

Este o zi în care le faci pe plac copiilor, poate mergeți cu toții într-un parc de distracții.

ADVERTISEMENT