Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 14 ianuarie 2021. Balanța are ocazia să se afirme

14.01.2021 | 08:03
Horoscop Neti Sandu pentru joi 14 ianuarie 2021 Balanta are ocazia sa se afirme
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru joi, 14 ianuarie 2021, aduce o zi cu reușite în plan profesional și vești bune pentru nativi. 

Astrologul de la Pro TV anunță previziuni optimiste pentru nativi, care vor avea de încasat bani, fie că reprezintă o sumă restantă sau o recunoaștere a meritelor.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este 5, iar zodiile vor avea curaj să se confrunte în mod direct cu o situație. Află care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 14 ianuarie 2021

Berbec

Primești mai multe oferte de lucru și o alegi pe cea cre îți oferă cele mai bune venituri, ca să îți achiți datoriile și să strâng câțiva bani. Nu este exlus să ai un job suplimentar, în paralel cu cel de acum.

ADVERTISEMENT

Taur

Apar noi provocări și reușești să te reinventezi, mai ales că o să apară o șansă inedită și vei profita de asta, pentru că vrei să câștigi mai mulți bani. Poate eforturile de la muncă vor fi răsplătite astăzi.

Gemeni

Se poate să găsești niște colaboratori străini cu care să dezvolți o afacere profitabilă și pe termen lung. Așteaptă-te la o invitație din partea unei cunoștințe sau rude din altă parte a țării.

ADVERTISEMENT

Rac

Primești niște bani din urmă și îi utilizezi la plata datoriilor restante. Comunicarea de la locul de muncă va fi una mai bună, chiar dacă, momentan, te limitezi la lucrul de acasă.

Leu

S-ar putea să primești o ofertă la locul de muncă și să ai o altă funcție, una la care te pricepi chiar mai bine. Au loc negocieri și ședințe, în urma cărora te hotărăști asupra colaboratorilor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai mult de lucru la locul de muncă și chiar acasă, pentru că ți-ai propus să faci reparații sau să cumperi ceva nou. Ai o revelație și înțelegi mai bine o întâmplare din trecut.

Balanță

Primești o sarcină la locul de muncă și acest lucru te bucură enorm, pentru că ai ocazia să-ți pui în aplicare imaginația. Primești o veste bună legată de copii.

Scorpion

Poate ce ai comandat pentru casă va ajunge astăzi și te ocupi de locuință, fac curățenie și redecorezi spațiul interior. Te adaptezi la cerințele momentului și găsești o modalitate eficientă de lucru, care îți va aduce mai mulți bani.

Săgetător

Este o atmosferă mai bună la locul de muncă și toată lumea lucrează din greu. Același lucru este valabil și acasă. Vor intra niște bani pe care trebuia să-i primești cu ceva timp în urmă.

Capricorn

Îți dai acordul pentru o colaborare care a fost adusă în discuție la sfârșitul anului trecut. Primești niște bani în plus și poate reușești să-ți achiți ratele și alte taxe urgente.

Vărsător

Apar lucruri noi în plan profesional și poți aborda noi direcții, poate chiar lucrezi în paralel. Te așteaptă o surpriză din partea unei persoane dragi, ceva la care nu te așteptai.

Pești

Primești ajutor din partea unor persoane care te apreciază și poate sunt mai înțelegători în privința faptului că nu ai timp. Poate ieși la o plimbare cu un prieten, unde veți discuta anumite probleme.

ADVERTISEMENT