Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 11 iulie 2022. Berbecii sunt îndemnați să-și urmeze visurile

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 11 iulie 2022. Unele zodii se vor bucura de vești bune la locul de muncă. Află ce rezervă astrele pentru fiecare nativ. 
11.07.2022 | 06:59
Horoscop Neti Sandu pentru luni 11 iulie 2022 Berbecii sunt indemnati sasi urmeze visurile
Horoscop Neti Sandu pentru luni, 11 iulie 2022. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Net Sandu anunță o zi echilibrată pentru nativi luni, 11 iulie 2022. Vibrația zilei este 11, iar zodiile vor înțelege sensul ascuns al anumitor lucruri.

Horoscop Neti Sandu: luni, 11 iulie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Astrele te îndeamnă să-ți urmezi visurile și vei avea parte de împliniri pe toate planurile. Profită de orice șansă apărută în cale.

ADVERTISEMENT

Taur

Ar putea apărea ocazia perfectă să-ți schimbi mașina sau chiar să-ți achiziționezi un alt mijloc de transport.

Gemeni

Apare o persoană care așteaptă să petreceți mai mult timp împreună și să vă cunoașteți mai bine, dacă nu sunteți de mult timp în relație.

ADVERTISEMENT

Rac

Te entuziasmează prezența cuiva. Poate persoana respectivă și-a respectat o promisiune și a venit după o absență îndelungată.

Leu

Primești o nouă propunere de job, dar poate după ce te întorci din vacanță, ca să ai timp suficient să te gândești la o strategie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Încerci să obții o sursă de bani, poate faci un împrumut la bancă sau vinzi ceva care nu îți mai folosește acasă.

Balanță

Luni, 11 iulie 2022, sunt șanse să găsești un job bun sau o școală care să te ajute să-ți dezvolți niște aptitudini, după cum a dezvăluit Neti Sandu la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Scorpion

S-ar putea să obții niște bani de la locul de muncă sau de pe urma unor colaboratori. Primești o invitație într-o stațiune turistică, la finalul săptămânii.

Săgetător

Apar noutăți care îți vor da niște speranțe că lucrurile vor merge mai bine în plan amoros. Ieși în oraș cu cineva și vezi dacă există sau nu compatibilitate între voi.

Capricorn

Cumperi câteva lucruri pentru casă și iei din banii puși deoparte, nu vrei să sari peste facturi sau rate ca să nu rămâi cu restanțe.

Vărsător

Se poate să ți se propună un nou proiect la locul de muncă și să fie ceva bine plătit. E ceva de durată, dar va fi și mult de lucru.

Pești

Îți pui în valoare un talent ascuns, care îți va umple timpul liber și care te va captiva.

ADVERTISEMENT