Life

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 22 februarie 2021. Taurii se lansează cu un nou proiect

22.02.2021 | 07:51
Horoscop Neti Sandu pentru luni 22 februarie 2021 Taurii se lanseaza cu un nou proiect
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru luni, 22 februarie 2021, aduce noi lansări la locul de muncă și anumite situații care ies acum la suprafață, dar și unele noi, care să-i țină ocupați pe nativi. 

Astrologul de la Pro TV anunță numeroase reușite pentru zodii, care vor avea de câștigat în orice situație, fie că este vorba de bani sau de un proces important.

ADVERTISEMENT

Află care sunt previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale și ce câștiguri sau provocări îți va aduce prima zi a săptămânii.

Horoscop Neti Sandu pentru luni, 22 februarie 2021

Berbec

Vei putea colabora cu niște persoane pentru a-ți mări veniturile și ai ocazia să vii cu ceva nou, care să-i impresioneze pe cei din jurul tău.

ADVERTISEMENT

Taur

Te poți lansa cu ceva care să fie adaptat stilului tău, dar îi poți adăuga și elemente adaptate vremurilor din prezent, să fie ceva nou și original.

Gemeni

Munca ta va fi răsplătită și vei primi niște sporuri și alte beneficii ca să să nu ai probleme cu banii și să duci un trai cât mai bun.

ADVERTISEMENT

Rac

Recuperezi niște bani și îți poți achiziționa ce ai nevoie. Nici copiii nu vor fi uitați, o să le cumperi ce știi că ar fi pe placul lor.

Leu

Este posibil să negociezi și acum salariul ca să te poți angaja într-un loc pretențios. Nu o să forțezi foarte mult nota, ca să nu ai de pierdut niște bani.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ar trebui să depui mai multe eforturi la locul de muncă dacă vrei să te bucuri de apreciere din partea superiorilor. Chiar dacă sunt la fel de pretențioși ca tine, știi cum să faci totul ca la carte.

Balanță

Ieși în evidență la serviciu cu ajutorul unor proiecte de care te-ai ocupat în afara orelor de muncă și vei găsi cumpărători.

Scorpion

Iei parte la un proces și îți vei face cunoscut punctul de vedere. Este vorba despre o împărțeală și nu ai de gând să pierzi ceea ce ți se cuvine.

Săgetător

Se rezolvă o situație legată de școală și te vei putea muta în altă clasă sau grupă. Dacă nu e cazul la tine, îi vei putea muta pe copii.

Capricorn

S-ar putea să câștigi un proces, să recuperezi o proprietate sau chiar să-ți revină custodia unui copil. Orice ar fi, o situație care ți-a adus multă suferință se va rezolva acum.

Vărsător

Apar multe provovări, însă te vei ambiționa și vei trece cu bine peste ele, mai ales că este anul tău special. Te bucuri de susținere energetică.

Pești

Se rezolvă anumite situații ca să poți avansa la locul de muncă sau la școală, și ca să te bucuri de un plus de notorietate.

ADVERTISEMENT