Life

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 23 august 2022. Gemenii trebuie să aibă grijă de sănătate

Horoscop Neti Sandu pentru marți, 23 august 2022. Gemenii trebuie să aibă grijă de sănătate. Iată ce anunță astrele pentru fiecare dintre cele 12 zodii.
23.08.2022 | 07:01
Horoscop Neti Sandu pentru marti 23 august 2022 Gemenii trebuie sa aiba grija de sanatate
Horoscop Neti Sandu pentru marți, 23 august 2022. Sursa foto: stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT

Neti Sandu anunță bani și reușite pentru nativi marți, 23 august 2022. Vibrația zilei este 5, ceea ce înseamnă că nativii vor fi dispuși să-și asume riscuri dacă au încredere în ei.

Horoscop Neti Sandu: marți, 23 august 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Te asociezi cu persoanele potrivite și sunt șanse mari să aveți o colaborare de succes, din care să ai de câștigat. Cumperi niște lucruri noi pentru casă.

ADVERTISEMENT

Taur

Se întâmplă lucruri bune în viața ta, poate îți găsești un job sau pleci în străinătate în interes de serviciu. O persoană te va căuta din nou pentru a fi împreună.

Gemeni

Ar trebui să ai grijă de sănătate și să faci investigații dacă nu te simți bine. Comunicarea e importantă în relația de cuplu și ar face ca lucrurile să meargă mai bine între voi.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunt șanse să câștigi bani în plus, să ai parte de un salt în carieră. Poate te ambiționezi să faci o schimbare în viața ta.

Leu

Trebuie să te ocupi mai mult de tine, i-ai ajutat destul de mult pe alții în ultima vreme. Apare o persoană cu care vei avea o relație.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Începi proiecte noi, vin bani în plus și te vei bucura și de succes. Apare cineva care ține la tine și poate urmează o cerere în căsătorie.

Balanță

Primești o invitație surpriză în străinătate și accepți să mergi. Ai șansa de a repara o relație de cuplu care s-a deteriorat cu timpul.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai o întâlnire de afaceri, negociezi un contract și nu muncești dacă nu se respectă condițiile impuse de tine. Îți intră niște bani care să-ți ajungă pentru o plecare în weekend sau chiar pentru o vacanță.

Săgetător

Sunt șanse să te relansezi, poate găsești noi oferte de lucru și îți creezi un alt statul social. O persoană încearcă să te cucerească și analizezi lucrurile înainte de a acționa.

Capricorn

Ieși cu cineva în oraș pentru a discuta despre o colaborare. Îți faci planuri pe termen lung ca să-ți atingi niște obiective, a anunțat Neti Sandu pentru marți, 23 august 2022, potrivit Știrile Pro TV.

Vărsător

Sunt probleme de familie pe care trebuie să le rezolvi urgent, poate trebuie făcute renovări sau chiar vă mutați. Lupți pentru drepturile tale și vei avea câștig de cauză dacă mergi înainte.

Pești

S-ar putea să apară o persoană care să te completeze și veți începe o relație, dacă nu ai deja una. Poate superiorii vor să-ți acorde o nouă funcție sau dai un concurs pentru a o obține.

ADVERTISEMENT