Life

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 3 iulie 2020. Balanța este pregătită pentru distracție

03.07.2020 | 10:23
Horoscop Neti Sandu pentru vineri 3 iulie 2020 Balanta este pregatita pentru distractie
ADVERTISEMENT

Horoscopul Neti Sandu pentru vineri, 3 iulie 2020, aduce evenimente pe care le așteptăm cu sufletul la gură. De asemenea, astrele mai transmit că în această zi zodiile vor reuși tot ce-și propus.

Renumitul astrolog de la Pro TV a consultat astrele și a aflat că drumurile și afacerile se află în linie dreaptă pe parcursul acestei zile de vineri. Totodată, comunicarea este foarte importantă.

ADVERTISEMENT

Descoperă în rândurile de mai jos ce se întâmplă cu fiecare dintre cele 12 semne zodiacale ale horoscopului european.

Horoscop Neti Sandu pentru ziua de vineri, 3 iulie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Se anunță o vizită din partea unor prieteni dragi. Spre seară stai la taclale în compania oamenilor la care ții. Rememorați amintiri.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești sceptic în privința unui aspect important. Reluarea unei activități care-ți place te va ajuta să te relaxezi și să-ți mai dezmorțești mintea.

Gemeni

Șanse mari să recuperezi niște bani pe care i-ai împrumutat în trecut. Ai putea primi și o mărire de salariu, numai bună pentru a ieși în oraș.

ADVERTISEMENT

Rac

O persoană vă dezvăluie care sunt sentimentele pe care vi le poartă. Ascultă-ți inima și vezi dacă simți la fel. Șanse mari să primești niște bani de la serviciu pe care să-i investești într-o călătorie la munte.

Leu

Munca suplimentară vă aduce venituri majore pentru a-i investi în propria persoană. Mare atenție la sănătate, nu este cazul să vă epuizați la maxim. Păstrați energie și pentru săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai nevoie de un sprijin moral pe care îl vei găsi în persoana de lângă tine. Este momentul să te ocupi de treburile casnice, dar asta nu înseamnă că nu poți ieși la o plimbare scurtă prin parc.

Balanță

O invitație neașteptată ajunge la ușa ta, pregătește-te pentru distracție. Astrele te îndeamnă să te implici în domeniul afacerilor, așa vei avea mai multă libertate de mișcare.

Scorpion

Întâlnire cu o persoană cu care nu ai mai vorbit de mult. Se anunță o escapadă la munte sau la mare, ocazie cu care te poți recrea. Ai nevoie de o pauză, oboseala este prea mare.

Săgetător

Este posibil să primești un cadou. Bucură-te de el, oricât de mic ar fi acesta. Visezi să-ți întâlnești sufletul pereche, ai răbdare, într-un final se va întâmpla și asta.

Capricorn

Cineva îți propune o afacere comună sau lucrul în echipă. Te gândești să te ocupi de grădină sau să-ți schimbi mobila din locuință.

Vărsător

Petrecere în familie, pregătește-te pentru distracție. Ocazie perfectă pentru a vizita niște locuri în care nu ai mai ajuns de foarte mult timp.

Pești

Ocazie perfectă pentru a începe o nouă relație. S-ar putea să fiți pe aceeași lungime de undă, discutați deschis. Scapă de stres, mergi într-o vacanță la munte.

ADVERTISEMENT