News

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru luna mai. Cine sunt norocoșii lui Dumnezeu?

27.04.2019 | 20:28
Mihai Voropchievici aduce horoscopul runelor pentru toată luan mai

Mihai Voropchievici, invitat la emisiunea “Adevăruri ascunse”, a vorbit despre horoscopul citit în rune pentru toată luna mai. Acesta a indicat faptul că unele zodii sunt cam ghinioniste și încercate greu de soartă în perioada în cauză. Altele, sunt cele mai norocoase, având parte numai de evenimente speciale și vești bune.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru luna mai! Află ce zodie este cea norocoasă?

Mihai Voropchievici aduce un nou horoscop citit în rune. Cunoscutul astrolog a vorbit despre evoluția celor 12 nativi în luna mai. Unele sunt cam ghinioniste, dar nu trebuie să-și facă griji. Totul reprezintă o lecție.

Cei mai norocoși sunt nativii zodiei Pești! Aceștia se bucură de reale câștiguri pe toate planurile posibile. De curând au luat o decizie extraordinară care le va ușura viața și îi va face să fie mai productivi.

Horoscop rune cu Mihai Voropchivici pentru luna mai
Horoscop rune cu Mihai Voropchivici pentru luna mai

Berbec

Mai multe nebuloase pentru berbeci. Este o perioadă de schimbare în funcție de karmă. Acestea se anunță a fi în extreme.

Taur

Au o lună mai de protecție totală. Pot călca strâmb, se iartă imediat!

Gemeni

Au o lună mai plină de vacanțe, sunt mereu pe drumuri. Gândul lor este numai la vacanțe și la noi locuri de vizitat. Vor să se relaxeze la maximum.

Rac

Au o lună mai în care trebuie să-și consolideze pozițiile în familie și societate. Este o lună de bilanț. Ar trebui să se gândească la ei mai mult.

Fecioară

Au avut o perioadă bună, acum e luna de bătălie. Face mult scandal și are parte de discuții exagerate. Se recomandă liniștea mentală prin diverse moduri.

Leu

Dau dovadă de putere în fața unor diversiuni. Aceștia își vor schimba mult gândirea în perioada ce urmează. Vor mai mult și mai bine pentru ei. Li se recomandă să iubească!

Balanță

Luna mai este una în care vrei să schimbi totul, toate valorile. Vrei să te iubești mai mult și vrei să ierți, să fii mai bun și maleabil.

Scorpion

Au o lună de mari încercări. Trebuie să dea dovadă de putere maximă. Ei sunt și credincioși, ar trebui să meargă mai mult la biserică. Luna mai e o probă totală pentru ei!

Săgetătorii

Sunt o forță de nestăpânit. Vor multe, cer multe! Vor să se simtă extrem de puternici, ei vor să ia toate hotărârile, chiar dacă nu sunt pentru ei.

Capricorni

Găsesc rezolvare în orice. Aleg să lase încăpățânarea deoparte și renunță la conservatorism.

Vărsător

Salt rapid calitativ în existență în luna mai. Aceasta este luna schimbărilor masive.

Pești

Norocoșii lui Dumnezeu în luna mai! Au parte de cadouri superbe și vești bune.