News

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 13-19 mai. Leii iubesc fără bariere!

12.05.2019 | 10:37
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 1319 mai Leii iubesc fara bariere

Faimosul astrolog Mihai Voropchievici a prezentat, în cursul zilei de sâmbătă, 11 mai, horoscopul citit în rune pentru toată săptămâna 13-19 mai. Se pare că este o săptămână cu multe provocări și cu perfecționare în ale comunicării cu ceilalți. Zodiile învață din ce în ce mai multe.

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 13-19 mai

Numerologul Mihai Voropchievici anunță ce vor face cele 12 zodii în perioada 13-19 mai. Acesta a citit în rune de ce întâmplări vor avea parte nativii. Li se recomandă să trăiască odată pentru toteauna clipa.

Mihai Voropchievici, hporoscup rune pentru săptămâna 13-19 mai
Mihai Voropchievici, horoscop rune pentru săptămâna 13-19 mai
Sursa Foto: Facebook

Berbec

Nu renunța la dorințele tale. Tu știi care sunt țelurile tale și care este scopul final, așa că nu te opune contra sorții.

Taur

Cuvântul săptămânii tale 13-19 mai este conștientizare. Oamenii pe care îi vei întâlni în perioada asta îți vor schimba viața.

Gemeni

Încearcă să veți viața mai colorat, să ai mai multe imaginație și să te bucuri mai mult de ceea ce ți-a venit în cale. Ai mereu speranța că vei fi bine.

Rac

Ai tot avut parte de lecții peste lecții din partea vieții, iar săptămâna 13-19 mai te ajută să le înveți așa cum se cuvine. Este timpul să pui în practică ce ai învățat.

Leu

Săptămâna 13-19 mai este o săptămâna în care iubești fără margini. Trebuie să îți deschizi bine ochii pentru asta, pentru că ai văzut-o, dar n-ai băgat-o în seama, iar neglijența sau frica asta te va face să o pierzi pentru toată viața.

Fecioară

Fecioarele trebuie să fie mai expansive și să iasă din anonimat. Pare că stai ascuns, înearcă să privești viața cu alți ochi. Trebuie neapărat să stabilești o scară de valori.

Balanță

Balanațele se întorc puțin în timp. Se pare că lucrurile se așzează din nou pentru voi, așa că v-ați făcut griji degeaba. Ți se recomandă să te lași purtat de vânt și să trăiești clipa din plin.

Scorpion

Săptămâna 13-19 mai aduce o perioadă în care te simți excelent! Te simți de parcă ai întineri. Încearcă și tu să te bucuri de viață și să nu-ți mai pui bariere.

Săgetător

Visezi la o schimbare a locului de muncă. Trebuie să cauți bine, dar să faci pasul acesta. Nimeni nu va veni să-ți ofere din zbor un job.

Capricorn

Ai o săptămână în care trebuie să ieși periodic din casă. Astrele anunță câteva drumuri, așa că trebuie să-ți pregătești bagajele.

Vărsător

Treci printr-o perioadă de analiză. Vrei să știi exact ce te frământă sau dacă faci lucrurile bune și benefice ăentru viitorul tău și a celor care depind de tine. Ești puțin vulnerabil.

Pești

Săptămâna 13-19 mai este o perioadă a curățării sufletești. Încearcă să fii liniștit și să speri la mai bine. Forța dinvină va veni atunci când nu vă așteptați.