News

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 6 -12 mai. Berbecii se reinventează!

04.05.2019 | 19:47
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici saptamana 6 12 mai  Berbecii se reinventeaza

Potrivit horoscopului runelor prezentat de Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, pe postul Antena 3, nativii zodiei Berbec se reinventează precum pasărea Phoenix. După ce au stat și au cântat în ultima vreme, într-un final se hotărăsc să ia atitudine și să treacă la fapte.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 6 – 12 mai

Vizați de horoscopul prezentat de vestitul numerolog mai sunt și nativii zodiei Rac. Nici lor nu le merge rău, căci, după o perioadă în care au avut parte de încercări, iese soarele și pe strada lor, motiv de mare bucurie.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 6 -12 mai.  Berbecii se reinventează!
Berbecii se reinventează!
Sursă foto: hepta.ro

Berbec

El a decis clar! În luna mai începe o viață nouă. Un fel de revigorare în toate planurile. Berbecul era un gândacel care visa, iar acum se transformă.

Taur

Taurul intră într-o săptămâna de protectie toată împotriva tuturor forțelor din exterior. El a primit forța divină, așa că o săptămâna va fi total protejat.

Gemeni

Gemenii s-au cam schimbat de la o săptămana la alta. Ei sunt puși într-o situație în care trebuie să schimbe macazul și tactica. Au avut o săptămâna de golăneală care acum nu mai merge.

Rac

Ei au avut probe de încercări. Se pare că anul acesta este foarte volatil, lucru care se vede și în comportamentul nativilor zodiei Rac.

Leu

Leul a fost supărat cu o lună înainte, iar acum găsește răspunsul tuturor întrebărilor făcând un consiliu de familie în care le spune tuturor ce trebuie să facă.

Fecioară

Ea trebuie să rămână acasă în așteptarea unei schimbări. Provocările de până acum, încercările pe care le-au făcut până acum apar într-un final. Schimbi locul, schimbi și norocul!

Balanță

Bătălia o susțin Balanțele în săptămâna următoare. Sunt în discuții. Nu fiți îngrijorați, că sigur câștigați!

Scorpion

Sume de bani, cadouri, momente plăcute. Sunt clar favorizați de astre. Doriți să faceți schimbări, ceea ce vă va merge mănușă. Nu vă fie teamă, căci fără diverse modificări viețile noastre ar fi greu de trăit.

Săgetător

Ei sunt puși pe ceartă săptămâna viitoare. Este posibilă o dispută, dar nu una care să distrugă. Ei vor ridica capacul de la oala sub presiune și explodează.

Capricorn

A fost în călătorie, s-a plimbat, dar totuși a rămas cu o umbră de uimire. Vreți să fiți prea ocrotitori cu oamenii din jur. Este recomandată mai multă relaxare.

Vărsător

Se anunță o săptămână cu multe mesaje. Ele pot veni și din partea prietenilor, a partenerului, a rudelor. Nu vă cramponați în ele. Luați chintesența fiecărui mesaj.

Pești

Nativii zodiei sunt sfătuiți să pună deoparte toate grijile, toate nebuloasele din mintea lor și să se pregătească pentru o săptămână mai bună.