News

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, săptămâna 8-15 aprilei. Zodia cel mai greu încercată

07.04.2019 | 18:49
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici saptamana 815 aprilei Zodia cel mai greu incercata

Mihai Voropchievici a citit în rune ceea ce se va întâmpla cu zodiile în săptămâna 8-15 aprilie Se pare că norocoși acestei perioade sunt scorpionii, care au parte cadouri și surprize de neimaginat din partea celor din jur. De asemenea, leii vor câștiga pe multe planuri. Iată ce-i așteaptă pe ceilalți nativi!Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat adevărul ascuns în spatele runelor la emisiunea „Adevăruri Ascunse”.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 8-15 aprilie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea Adeăruri Ascunse previziunile venite din patea runelor pentru toată săptămâna 8-15 aprilie. Tututor nativilor le este indicat să fie pregătiți de surprize.

“Relaxarea înseamnă a lăsa de o parte toate grijile şi tensiunile şi de a lăsa ordinea naturală a vieţii să curgă prin fiinţa ta. Mâncaţi şi dormiţi şi veţi trăi mulţi ani. Trebuie să învăţaţi să vă relaxaţi.Capacitatea de a fi veseli şi relaxaţi vă conferă în viaţă un sănătos simţ al perspectivei.”

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 8-15 aprilie
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 8-15 aprilie

Berbec

Ai o săptămâna 8-15 aprilie plină. Trebuie să-ți consolidezi poziția la muncă, printre colegi sau în familie. Ești obișnuit să te numească ceilalți șef.

Taur

Ai câștig pe toate planurile în săptămâna 8-15 aprilie!Bucură-te de tot ce-ți vine în cale și gândește-te cum să-i mulțumești universului.

Gemeni

Se indică faptul că gemenii trebuie să fie pregătiți pentru o anume încercare. Te așteaptă schimbări destul de mari. Fii răbdător!

Rac

Ar trebui să nu vă mai tensionați din lucruri atât de minore. Nu mai acordați timpul vostru oricărui om pentru că este prețios.

Leu

Câștigați pe toate planurile! Dai lovitura în săptămâna 8-15 aprilie. Viața ta ia o altă întorsătură pentru că în sfârșit ai pus piciorul în prag și ai luat deciziile caree te așteptau de multă vreme.

Fecioară

Aștepți să-ți pice lucrurile din cer. Trebuie să înveți să lupți și să fii mai diplomat, astfel ți se vor rezolva unele probleme cu fără prea mult efort.

Scorpion

Ai parte de o săptămâna minunată! Te așteaptă vești bune, sume de bani importante și cadouri-surpriză din partea celor care te iubesc.

Săgetător

Săptămâna 8-15 aprilie este una foarte ușoară pentru tine. Vrei și poți să faci anumite lucruri, dar nu execuți. Uneori faci contrarul a ceea ce ar crede oamenii. Schimbă câteodată tactica.

Capricorn

Întotdeauna dai ordine. Săptămâna 8-15 este potrivită pentru a schimba tactica. Felul în care ai făcut până acum lucrurile nu a dat roade, schimbă acum ceva.

Vărsător

Ești cu gândul numai la dragoste. Dacă te tot gândești la asta, vei atrage ceea ce-ți dorești. Fii cu ochii în patru pentru că persoana pe care o aștepți vine.

Pești

Peștii vor să înceapă o relație pasională, o dragoste nouă care le va da lumea peste cap. S-ar putea să fi întâlnit în trecut persoana despre care este vorba.