News

Horoscop special Acvaria. Cum afectează Luna Nouă în Rac și eclipsa de Soare zodiile. Vești proaste pentru acești nativi

30.06.2019 | 15:59
Horoscop special Acvaria Cum afecteaza Luna Noua in Rac si eclipsa de Soare zodiile Vesti proaste pentru acesti nativi
Horoscop special Acvaria. Cum afectează Luna Nouă în Rac și eclipsa de Soare zodiile. Vești proaste pentru acești nativi

Pe 2 iulie are loc un moment astrologic deosebit de important: Luna Nouă în Rac. Evenimentul coincide și cu alt fenomen astral și anume o eclipsă de Soare care poate fi observată din emisfera sudică. Această conjuctură astrală va bulversa viața anumitor nativi. Astrologul Acvaria a dezvăluit horoscopul special legat de aceste evenimente și a spus cum va fi influențată fiecare zodie în parte.

Acvaria spune cum influențează Luna Nouă în Rac zodiile

Conform Acvariei, întâlnirea dintre Soare și Lună se petrece în casa VI, ceea ce înseamnă că energiile aceste conjucții se vor îndrepta spre mai multe domenii. Vor fi afectate sectoarele care țin de serviciu, responsabilități și îndatoriri, sarcini cotidiene, stare de sănătate, relația cu colegii și șefii sau productivitatea, scrie astrologul, conform acvaria.com. În continuarea, vom vedea previziunile astrologice pentru fiecare semn zodiacal.

Pentru Berbeci, Luna Nouă în Rac reprezintă un moment bun pentru a-și consolida relațiile de familie. Pot face o vizită la părinți sau pot petrece timp cu copiii. Este, totodată, un moment prielnic pentru a începe o dietă sau o schimbare a stilului de viață. Taurii sunt avantajați în ceea ce privește tot ce este legat de comunicare. Opiniile lor sunt ascultate și le vin cele mai bune idei. Pot începe să studieze un nou domeniu. Este bine să discute cât mai mult în această perioadă. Gemenii pot fi recompensați pentru tot ceea ce au realizat până acum. Se gândesc să facă economii și sunt dornici de liniște și de odihnă.

Horoscop special Acvaria. Cum vor fi zodiile afectate de Eclipsa si Luna Noua in Rac foto: captura Youtube

Săgetătorii pot primi vești triste din cauza Lunii Noi în Rac

Pentru Raci, este începutul unei perioade de afirmare, în care ar putea să le iasă tot ce își propun. Este un moment ideal să pornească pe drumuri noi sau să înceapă proiecte care să le pună în valoare personalitatea. Cei din zodia Leu au o perioadă mai grea, crizele și surprizele nedorite pot să apară în orice moment. Nu se simt de loc în largul lor și preferă să stea mai retrași. Fecioarele sunt preocupate de tot ce este nou și își pun prietenii pe primul plan. Vor să experimenteze cât mai multe lucruri noi.

Cei din zodia Balanță încep să iasă în evidență în plan profesional. Încep noi proiecte care pot să le aducă succes. Sunt preocupați de reputație și de imaginea de la locul de muncă. Scorpionii încep să fie mai preocupați de spiritualitate, de latura abstractă a vieții, încercând să se apropie de Dumnezeu. Săgetătorii pot trece prin incidente neplăcute și pot afla unele vești triste. Nu vor să lase pe nimeni în intimitatea lor. Sunt posibile probleme cu banii. Capricornii pot încheia colaborări sau parteneriate productive. Au nevoie și de ajutorul celorlalți, așa că munca în echipă este favorizată.

Vărsătorii își îndreaptă atenția către curățarea sufletului și a trupului. Este un moment oportun să renunțe la un viciu sau să schimbe un obicei alimentar. Peștii își pot arăta acum calitățile și se pot remarca mai ușor, scoțând în evidență ce au unic și special.