Life

Horoscop special! Cele trei zodii de femei care pun bărbații pe jar. Nu au deloc defecte

02.06.2020 | 18:16
Horoscop special Cele trei zodii de femei care pun barbatii pe jar Nu au deloc defecte
ADVERTISEMENT

Chiar dacă se spune că nimeni nu e perfect, trei dintre zodiile din horoscop fac ce fac și contrazic această vorbă din bătrâni. Sunt puternice, ambițioase și dau totul pentru a-și impresiona partenerul de viață. Ai crede că au aflat deja secretele unei relații fericite, însă lucrurile nu stau chiar așa. Culmea, femeile fără defecte îi pun mai mereu pe bărbați pe fugă.

Trei zodii de femei care ating perfecțiunea. Nu au deloc defecte

În ciuda modului exemplar în care se comportă cu cel care reușește să le intre în grații, au parte de nenumărate relații eșuate. Nu e de mirare, având în vedere că perfecțiunea îl poate speria pe celălalt, mai ales dacă se simte cumva inferior.

ADVERTISEMENT

Oricât ar încerca să redreseze lucrurile, despărțirea rămâne cea mai bună soluție în astfel de cazuri. Dar haideți să descoperim împreună femeile perfecte din horoscop și calitățile care le fac să fie demne de acest statut.

Săgetător

Oricât de deschisă și de jovială ți-ar părea femeia Săgetător, nu este deloc ușor de cucerit. Din contră, se ascunde în spatele unei nepăsări intrigante până ce îl descoperă pe bărbat, iar această atitudine nu face decât să stârnească și mai mult curiozitatea reprezentanților sexului opus.

ADVERTISEMENT

Are darul de a fi o femeie frumoasă și inteligentă, calități care îi pun pe jar pe bărbați. Poate fi și o soție bună, și o amantă perfectă, ambele în același timp și pentru același bărbat. Este foarte veselă și timpul alături de ea este neprețuit.

Pești

Când unui bărbat îi iese în cale o femeie din zodia Pești va fi cucerit pe loc, iremediabil. Această femeie are o atitudine care nu îi poate lăsa indiferenți. Este delicată, firavă, dar în același timp puternică. Are un mers de felină, o privire incitantă, este o apariție încântătoare.

ADVERTISEMENT

Oricât de neputincioasă ar părea la prima vedere, în realitate este o femeie foarte puternică. Este devotată și foarte tolerantă cu cel căruia îi oferă inima sa. E inteligentă și știe cum să fie supusă, lucru care bărbaților le place la nebunie.

Scorpion

O femeie care face tot posibilul să își satisfacă partenerul va fi întotdeauna cu un pas înaintea uneia egoiste, căreia îi place să fie pe primul loc. Nativa din Scorpion știe, însă, cum să profite de atuurile sale fizice și să flirteze fără să facă mai nimic evident.

ADVERTISEMENT

Este șarmantă și atractivă, adoră aventura și este foarte pricepută în pat. Știe exact cum să iasă în întâmpinarea dorințelor, fanteziilor unui bărbat. Ochii săi sunt cei care au rolul de a atrage fără drept de apel. Orice bărbat care va pica în mrejele ei o va iubi la nebunie.

ADVERTISEMENT
Tags: