HOROSCOP URANIA 1-7 OCTOMBRIE: Lună Nouă şi Mercur vor intra în Balanţă. Se anunţă conflicte şi divorţuri

În perioada cuprinsă între 1 şi 7 octombrie a.c. vor avea loc două evenimente astronomice cu impact astrologic. Este vorba de producerea fazei de Lună Nouă, în ziua de 1 octombrie. Al doilea...
30.09.2016 | 08:15
HOROSCOP URANIA 17 OCTOMBRIE Luna Noua si Mercur vor intra in Balanta Se anunta conflicte si divorturi
ADVERTISEMENT

În perioada cuprinsă între 1 şi 7 octombrie a.c. vor avea loc două evenimente astronomice cu impact astrologic. Este vorba de producerea fazei de Lună Nouă, în ziua de 1 octombrie. Al doilea eveniment ţine de traseul planetei Mercur care va părăsi zodia Fecioarei în ziua de 7 octombrie, intrând în zodia Balanţei.

Berbec

Între 1 şi 2 octombrie, până în jurul orei 23, evenimentele care se vor produce vor gravita în jurul fazei de Lună Nouă în Balanţă, care se va aşeza pe casa a VII-a, a relaţiilor parteneriale şi care va aduce o binefăcătoare tendinţă de a stabili relaţii armonioase, sănătoase sau cel puţin civilizate.

ADVERTISEMENT

Nota generală va fi dată de dorinţa nativilor de restabili armonia sau o evoluţie lipsită de conflicte în afaceri şi negocieri şi în viaţa de familie. Poate părea straniu ca acest impuls să vină din partea Berbecilor, recunoscuţi pentru impetuozitatea lor dar, forţa de impact a acestui moment astrologic este de natură să-i facă să accepte ideea temperanţei, a răbdării şi a diplomaţiei în locul războiului şi al furtunii.

Pentru unele persoane, un factor important în adoptarea acestei atitudini o poate avea grija de a nu-şi păta numele, de a nu se reflecta ceva, din mulţimea acestor conflicte, asupra carierei lor, şi aşa, pusă la încercare. Între sfârşitul zilei de 2 şi 5 octombrie, până la ora 11:30, se pot ivi oferte sau ispite privitoare la posibilitatea de a câştiga nişte bani sau de a rezolva cu mijloace cam „strâmbe” o problemă de natură materială sau patrimonială. Aspectul este prost şi arată a capcană.

ADVERTISEMENT

Din a doua parte a zilei de 5 până pe 7 octombrie, premizele unor călătorii în străinătate, ale unor deplasări sau strămutări în vederea completării studiilor ori a obţinerii unei experienţe de viaţă, profesionale sau sociale sunt reale. Vor fi avantajate demersurile legate de găsirea unui loc de muncă. Dar, se pot ivi şi unele piedici sau inconveniente neştiute, neintuite ori de natură să nu fie revelate acum.

Din 7 septembrie, Mercur va intra în casa a VII-a şi, pentru următoarele două săptămâni, el le va permite nativilor să poarte discuţii profitabile ori să cadă la pace şi să se înţeleagă cu orice partener dificil.

ADVERTISEMENT

Taur

Între 1 şi 2 octombrie, până în jurul orei 23, nativii vor fi obligaţi să facă o serie de concesii, să se plieze pe o situaţie de moment la locul de muncă ori să facă uz de diplomaţie pentru a-şi păstra statutul în instituţia unde activează şi de unde primeşte bani.

Pentru unele persoane, dacă acestea se află în litigii de muncă cu un angajator, se poate ajunge la o hotărâre finală, în favoarea lor, pot obţine ceea ce revendică sau pot fi readuşi să lucreze în condiţiile contractuale stabile mai demult şi încălcate prin măsuri abuzive comise împotriva lor, faţă de care Taurii s-au ridicat cu pretenţii, contestaţii, revizuiri sau procese.

ADVERTISEMENT

Din 7 octombrie, acest context va beneficia de o altă ipostază astrală, aceea ce rezolvării pe calea negocierii. Perioadă favorabilă unor discrete ameliorări ale unor simptome organice. Nevoia de a face mai multe consulturi medicale, de a verifica un set de analize cu un al doilea, efectuat în condiţii mai bune, mai performante din punctul de vedere al aparaturii sau al acurateţei tehnico-medicale precum şi nevoia de a obţine un al doilea punct de vederea medical asupra oportunităţii unei intervenţii chirurgicale, al unui tratament, al unei abordări terapeutice de orice natură.

Între sfârşitul zilei de 2 şi 5 octombrie, până la ora 11:30, stările de spirit ale momentului nu sunt de loc un aliat al nativilor dacă aceştia vor aborda pe cineva pentru a-şi rezolva o problemă. Indiferent cum se vor exprima sau cum vor pune problema, ei vor irita preopinentul şi vor stârni reacţii negative.

Riscul de a se pronunţa hotărâri sau de a se lua decizii în defavoarea lor pe fondul unui conflict mai vechi (divorţ, partaj, ieşire dintr-o asociere de afaceri, renunţare la un colaborare, întreruperea unui contract). Din a doua parte a zilei de 5 până pe 7 octombrie, intenţii oneste cu privire la intrarea în legalitate într-o chestiune patrimonială.

Gemeni

Între 1 şi 2 octombrie, până în jurul orei 23, perioadă excelentă pentru toţi cei care lucrează în domeniul creaţiei artistice, al presei, literaturii, al comunicării, al prestaţiei scenice sau al unei activităţi care presupune relaţii publice. Este vorba de forţă de expresie, de putere creativă, spirit viu, nou, de avânt şi energie, de intuiţie, de spontaneitate. Acest impuls astral îi va face pe cei tineri să se lase duşi de plăcerea, de farmecul şi de noutatea adusă de aventuri şi de situaţiile inedite.

Curiozitatea va fi unul dintre factorii care îi vor determina pe unii Gemeni să intre în tot felul de situaţii de viaţă provocatoare, ca şi cum totul ar fi un joc, o miză, un pariu. La cote mari se vor afla tentaţiile de a se deda la jocuri de noroc. Nu îndemnăm pe nimeni spre aşa ceva, cine o va face, o va face pe riscul lui.

Între sfârşitul zilei de 2 şi 5 octombrie, până la ora 11:30, problemele de sănătate care se vor manifesta, în funcţie de vârsta şi de tabloul clinic al fiecărui nativ, pot ţine de registrul imunitar (acutizarea unor infecţii) la nivelul sinusurilor, O.R.L., aparat genital, renal, urinar. Tulburări endocrine, mai ales pentru femei. Atenţie la toate simptomele din timpul unei sarcini.

Comportamentul gravidelor trebuie să fie extrem de prudent cu privire la efort, medicaţie sau la o eventuală cezariană. Nu provocaţi artificial o naştere. Nu sunt excluse situaţiile neplăcute la locul de muncă: conflicte, acuzaţii, vinovăţii create artificial, provocări.

Din a doua parte a zilei de 5 până pe 7 octombrie, atitudinea nativilor cu privire la felul în care îşi vor exercita autoritatea va fi unul energic. Mobilizarea loc, pe fond conflictual, va fi exemplară. Din 7 octombrie, Mercur va intra în casa relaţiilor sentimentale pe care le va şubrezi prin neseriozitate, prin neimplicare şi prin dorinţa de a trata totul într-o cheie lipsită de responsabilitate.

Rac

Între 1 şi 2 octombrie, până în jurul orei 23, puternice accente ale vieţii de familie, poate, chiar, etape de destin în viaţa Racilor provocate sau condiţionate de relaţiile de familie care vor primi amprenta astrală a fazei de Lună Nouă în Balanţă.

Teoretic, sunt mai multe justificări astrale care ne conduc la concluzia că, pe fond, etapa nu este dificilă şi nici periculoasă, chiar dacă ea va fi trăită cu intensitate sau chiar dacă, în acest răstimp, unii nativi ar fi obligaţi de cursul evenimentelor să ia nişte decizii de natură să protejeze statutul unor rude apropiate şi patrimoniul acelora ori chiar al lor, în devălmăşie cu al familiei.

Din 7 octombrie, pe acest sector, Mercur va contribui la relansarea unor soluţii pe calea dialogului, al compromisului, al negocierii, al înţelegerii înţelepte. Între sfârşitul zilei de 2 şi 5 octombrie, până la ora 11:30, relaţiile sentimentele vor fi puternic dezavantajate din multiple cauze sau ipostaze de viaţă: gelozie, temeri, bănuieli, reacţii egoiste, trădări, infidelităţi (reale sau doar presupuse), separări, înstrăinări, s-ar putea altera, de la un moment la altul, pe fondul unor situaţii vicioase în care copiii au intrat sau pe care le-au creat şi pe care părinţii vor fi obligaţi să le rezolve, în numele şi apărarea acelora.

Din a doua parte a zilei de 5 până pe 7 octombrie, dacă există o motivaţie reală, se pot aborda unele chestiuni de temei juridic, cu privire la desfăşurarea unei activităţi plătite. Dar, discuţiile, o dată lansate, nu se vor epuiza în două-trei zile cât va ţine acest aspect astral.

De la sfârşitul zilei de 6 octombrie, se vor manifesta contradicţii între interesele de familie şi cele matrimoniale, mai ales dacă la mijloc este vorba de un bun materiale (casă, teren, inventar gospodăresc), o chestiune de autoritate şi orgoliu ori o ambiţie personală între socri/nativ şi soţul sau soţia acestuia.

Leu

Între 1 şi 2 octombrie, până în jurul orei 23, se conturează o perioadă bună pentru comunicare, susţinerea unei prestaţie publice. Nativii pot lua examenele destul de uşor, pot trece de etape eliminatorii cu succes, pot face o impresie bună în faţa unei comisii de verificare a cunoştinţelor, a abilităţilor sau a pregătirii lor practice.

Vor fi avantajaţi cei care vor susţine probe orale. Din 7 octombrie, acest context se va întări prin influenţa şi contribuţia astrală directă, salutară, a planetei Mercur care va intra în Balanţă şi care le va da nativilor fantezie, spontaneitate, intuiţie, capacitate de a se descurca repede şi bine, pe moment.

De asemenea, vor fi avantajate toate deplasările pe termen scurt (câteva ore) sau pe distanţe mici. Posibilitate de a afla lucruri noi, de a învăţa repede şi bine, de a progresa într-un domeniu şcolar, educaţional. Între sfârşitul zilei de 2 şi 5 octombrie, până la ora 11:30, se vor produce tot felul de motive de enervare, de dispută sau, de la caz la caz, de conflict (în nuanţa „răfuielii”) cu o rudă.

Din a doua parte a zilei de 5 până pe 7 octombrie, unele predispoziţii interioare spre distracţie şi relaxare vor fi temperate, de contextul astral. Părinţii vor căuta soluţii pentru a-şi conduce pe copii pe calea cea bună. Autoritatea unora va avea însă de suferit în confruntarea cu mentalitatea copiilor, cu nevoile acestora cu o serie de situaţii legale, juridice, etc.

O notă generală, care se va manifesta, mai ales în cazul celor maturi sau bolnavi, o reprezintă relaţia încordată cu şefii, la locul de muncă, unde pot apare opoziţii, neînţelegeri, abuzuri (încărcare excesivă cu atribuţii de serviciu, pretenţia de a sta multe ore peste program, de a-şi asuma riscuri şi răspunderi personale, mult în afara fişei postului sau a clauzelor contractuale), ceea ce poate genera protestul legitim al nativilor.

Fecioara

Între 1 şi 2 octombrie, până în jurul orei 23, preocupări de ameliorare a unei situaţii financiare. Din 7 octombrie Mercur, o planetă care îşi exercită virtuţile în mod fericit în privinţa câştigurilor şi speculaţiilor, va intra în Balanţă, în sectorul casei a II-a a banilor câştigaţi din efort propriu şi va contribui, alături de Jupiter, la instaurarea normalităţii în privinţa plăţilor şi încasărilor.

Între sfârşitul zilei de 2 şi 5 octombrie, până la ora 11:30, mecanismul astral nu-i va avantaja pe cei născuţi în Fecioară pentru că le va induce chef de ceartă cu tot felul de persoane mai puţin importante în economia relaţiilor personale. Mai bine zis, îşi vor pune mintea cu cine nu trebuie, fapt de pe urma căruia nu vor avea de câştigat, ba mai mult, îşi vor pierde timpul şi energia cu dispute sterile cu persoane sub nivelul lor.

Nici drumurile nu stau sub un auspiciu mai bun; indicat ar fi, să le amâne. Dacă totuşi se va porni la drum, e nevoie de atenţie sporită şi distributivă: micile detalii pot provoca marile necazuri. Din a doua parte a zilei de 5 până pe 7 octombrie, unele persoane ar putea încerca să facă ordine în relaţiile de familie.

Dar, pentru că speranţele de reuşită vor fi slabe, mai bine şi-ar îndrepta atenţia spre relaţiile sentimentale sau spre relaţiile cu copiii. Sfârşitul zilei de 6 octombrie şi începutul zilei de 7 octombrie îi va pune în faţa unei ipostaze astrale speciale: o dublă cuadratură, la grad perfect, „în pereche”, alcătuită de Jupiter (6° Balanţă) şi Soare (14° Balanţă) cu Marte (6° Capricorn) şi Pluton (14° Capricorn), pe direcţia caselor II/V.

Fundamental, contextul este delicat; practic, el poate constitui o provocare utilă. De exemplu, să sacrifice nişte plăceri sau nişte capricii pentru a se dedica unui proiect menit să le aducă un venit pe termen scurt, un efort financiar rezolvat prin valorificarea unei calităţi personale.

SURSA: romaniatv.net

ADVERTISEMENT