News

Horoscop Urania, săptămâna 6-12 aprilie: află cum stai cu dragostea, banii și sănătatea

05.04.2019 | 15:22
Horoscop Urania saptamana 612 aprilie afla cum stai cu dragostea banii si sanatatea

Urania a făcut public horoscopul pentru săptămâna 6-12 aprilie. Celebra astroloagă aduce vești bune pentru unele zodii, dar și mai puțin fericite pentru altele. Acestea din urmă vor fi predispuse la unele accidente sau o boală mai veche s-ar putea activa.

Așa arată horoscopul Urania pentru săptămâna 6 -12 aprilie

Berbec

În prima parte a zilei de 6 aprilie, Berbecii continuă să aibă energie și determinare, să se simtă bine, să fie într-o bună formă fizică. Între 6 aprilie, după ora 15.07, și noaptea de 8 aprilie, nevoia de stabilitate materială poate fi acut resimțită. Unele secvențe îi pot determina să facă economie sau să găsească noi căi de a obține venituri. Între 8 aprilie și 11 aprilie, Berbecii se tranformă în adevărați oratori. Din 11 aprilie, capacitatea Berbecilor de a-i ajuta pe cei din familie va fi limitată de împrejurări. În data de 11 și 12 aprilie, Berbecii vor avea de luat decizii importante legate de cariera și viața personală.

Taur

Pe 6 aprilie apar posibile enervări și stări de agitație aparent nemotivate de evenimentele concrete de peste zi și, în plus de asta, Taurii s-ar putea cnfrunta cu insomnii. Între 6 aprilie – 8 aprilie, Taurii se impacientează atunci când realizează că în viața lor se apropie evenimente cărora nu le prea pot face față, mai ales din punct de vedere material.  Între 8 aprilie – 11 aprilie, au loc discuții sau demersuri pentru lămurirea unei chestiuni financiare. Din 11 aprilie, Taurii se confruntă cu probleme care apar din cauză că se încăpățânează să ăși schimbe părerile, chiar dacă văd că acestea sunt eronate. Intrat în mișcare aparent retrogradă, din 11 aprilie, Jupiter va reformula, în următoarele patru luni, multe premise materiale, cum ar fi susținerea financiară, succesiuni, partaje, beneficii de orice fel.

Horoscop Urania 6-12 aprilie
Urania aduce horoscopul pentru 6-12 aprilie

Gemeni

Ziua de 6 aprilie aduce relații intense cu și/sau alături de prieteni. Nativii vor să fie lideri și independenți, iar acest lucruîi va scoate din sărite pe prietenii și apropiații acestora. Între 6 – 8 aprilie, destabilizări organice pe fond de stres sau ca ecou al evenimentelor solicitante de dată recentă. Gemenii vor simți nevoia de repaus pentru a se ”reașeza în albia lor”. Între 8 aprilie – 11 aprilie, etapă mult mai bună pentru Gemeni, care vor avea energie, entuziasm, chef de viață, dinamism și fantezie. Gemenii vor încerca să rezolve cea mai mare parte a problemelor lor curente pe calea dialogului. Din 11 aprilie, Gemenii se vor crampona de bani și bunuri ori de prezumptivele câștiguri, demonstrând o surprinzătoare – și necaracteristică lor – lipsă de suplețe mentală și indisponibilitate spre negociere. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni de acum încolo, îi va obliga pe Gemeni să-și revizuiască proiectele majore de viață.

Rac

În prima parte a zilei de 6 aprilie, Racii vor fi dispuși să riște, dar câștigul va fi pe măsură. Între 6 – 8 aprilie, Racii vor fi dezamăgiți de unii ărieteni, care își arată adevărata lor față. Între 8 – 11 aprilie, univers interior plin de interogații, nedumeriri și ”dezbateri”. Uneori, Racii se vor lupta cu propriile lor gânduri care nu li se par adecvate realității ori potrivite ipostazelor prin care ei trec în acest moment. Din 11 aprilie, în plan partenerial, se poate vorbi de hipersensibilitate, subiectivism și reacții pătimașe. Va avea loc o evoluție nemulțumitoare pentru cei implicați în procese, litigii, anchete, expertize din cauza blocării, limitării câmpului lor de acțiune, a respingerii unor cereri, a amânărilor excesive. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va încetini ritmul dorit pentru reglementarea unor nereguli la locul de muncă.

Leu

În prima parte a zilei de 6 aprilie, nativii Leu vor fi dezamăgiți total de unele proiecte în care aveau totală încredere. Caruselul evenimentelor nu le va permite să aibă la dispoziție prea mult timp pentru a medita și a decide cu obiectivitate și calm; dimpotrivă, ei vor fi obligați să dea o replică imediată, “la cald”, acestor provocări. Între 6 – 8 aprilie, tendințe divergente: dorința celor născuți în Leu este să-și consolideze statutul socio-profesional și imaginea publică. Între 8 – 11 aprilie, dinamică specială a relațiilor cu prietenii sau persoanele apropiate lor conjunctural. Vor avea loc schimburi de impresii, de idei, de soluții, dar și controverse ori dispute menținute într-un cadru firesc și politicos, în funcție de vârsta, educația și experiența fiecărui nativ. Din 11 aprilie, apar afecțiuni care se intensifică pentru moment ori care revin după o perioadă de remisiune. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va exercita un efect special de temperare a pornirilor aproape animalice.

Fecioară

Pe 6 aprilie, au loc dezbateri aprinse cu una sau mai multe persoane interesate de același venit, bun material sau avantaj pe care îl pretinde și Fecioara. Pot apărea posibile accidente, mai ales în zona anatomică a capului. Nu vă asumați riscuri în caz de antrenamente sportive, competiții, accidente, conflicte violente. Între 6 – 8 aprilie, salturi la nivelul conștiinței: unele persoane pot ajunge la concluzii surprinzătoare, plecând de la un detaliu aparent nesemnificativ. Între 8 – 11 aprilie, apar provocări publice: Fecioarele vor fi puse în situația să vorbească în fața unei asistențe. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va opera asupra sectorului familiei.

Balanță

În prima parte a zilei de 6 aprilie, chiar dacă Balanțele nu se vor întâlni față în față cu niște persoane pentru a discuta chestiuni legate de un contract, o colaborare, un proces, etc., și își vor consuma prea-plinul argumentelor în sinea lor, tot nu vor fi liniștiți. Unii vor „fierbe” de revoltă și întreaga lor atenție se va concentra pe chestiuni de care, altă-dată, se puteau distanța. Între 6- 8 aprilie, situații interesante la propriu și la figurat privitoare la o chestiune materială generată de evenimente mai puțin obișnuite care îi obligă nu doar să ia act de respectiva modificare de statut ci și să ia atitudine, ceea ce va fi mai solicitant pentru ei. Între 8 – 11 aprilie, sectorul gândurilor înalte, al conștiinței, al proiectelor majore de viață le va pune nativilor probleme de exprimare, de comunicare, de învățare, de relaționare adecvată. Din 11 aprilie, prudență și reticență în spațiul public, concentrare pe chestiunile legate de profesie.

Scorpion

În prima parte a zilei de 6 aprilie, situații speciale la locul de muncă: măsuri organizatorice care le complică existența, iar activitatea curentă va fi „dată peste cap” de evenimente neplăcute. Vor fi afectate funcțiile cerebrale obișnuite (atenție, putere de concentrare, capacitate de decizie rapidă, înțelegerea corectă a informațiilor). Posibile tulburări de echilibru, de văz, de auz; insomnie și agitație, intensificarea suferințelor mai vechi. Între 6 – 8 aprilie, situații-limită în planul relațiilor cu partenerii de viață sau de afaceri. Între 8 – 11 aprilie, discuții, cu risc mai mic sau mai mare să degenereze într-un conflict deschis, născute din interese materiale contradictorii, din dezinformări, din tactici de păcălire datând din mai – iunie 2018. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va sublinia nevoia unei revizuiri necesare a întregului program de viață.

Săgetător

Pe 6 aprilie, stare de exaltare, de entuziasm. Chef de viață care îi mână spre activități de divertisment ce necesită consum de energie. Toate acestea vor fi trăite și mai intens spre sfârșitul acestei săptămâni, pe fondul unei relații incendiare între Jupiter, Guvernatorul lor, aflat în tranzit prin chiar zodia lor, și Soare care traversează sectorul afectivității și al plăcerilor vieții. Dar, din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va pune mai multă temperanță în felul în care nativii vor înțelege să se bucure de viață.

Capricorn

În prima parte a zilei de 6 aprilie, continuă să se exprime grijile cu privire la administrarea și conservarea unor bunuri de importanță materială sporită. Contextul se reiterează, cu nuanțe în plus, pe 11 și 12 aprilie, când, o cuadratură Saturn/Soare, la grad perfect, va introduce o notă aparte de rezistență, de incapacitate de a înțelege, de a trece cu vederea, făcându-i pe unii nativi persoane dificile. Între 6 – 8 aprilie, prin mintea și sufletul unora vor trece tot felul de disponibilități spre desfătare, plăcere, distracție ori preocupări relaxante dar nu toți și nu tuturor le vor da curs. Între 8 – 11 aprilie, situații noi, evenimente în derulare, ipostaze care antrenează unul sau mai multe gesturi ca răspuns la ceea ce au declanșat în planul activității depuse la locul de muncă. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, timp de patru luni, de acum încolo, va lucra discret, dar pozitiv, asupra universului de gânduri, tendințe şi dorințe păstrate de către nativi „la secret”.

Vărsător

În prima parte a zilei de 6 aprilie, nativii vor fi combativi mai ales dacă punctul lor de vedere va fi pus sub semnul întrebării sau al contestării. Între 6 – 8 aprilie, efort de a menține stabilitatea în relațiile de familie care vor fi puse la încercare de evenimentele curente care „îi vor scoate din ritm”. Între 8 – 11 aprilie, noian de tentații și provocări cărora cei mai mulți dintre nativi nu vor avea puterea să le reziste. Între 11 – 12 aprilie, mici disfuncții organice și incapacitate de a face efort la locul de muncă. Din 11 aprilie, Jupiter va intra, pentru patru luni, în mișcare aparent retrogradă, și le va permite să-și reevalueze toate relațiile de prietenie.

Pești

În prima parte a zilei de 6 aprilie, preocupări bănești, motive de enervare. Peștii ar putea fi puși în situația de a lua una sau mai multe decizii cu privire la banii câștigați din muncă. Între 6 – 8 aprilie, informații care pot oferi temeiul unor noi viziuni, idei, convingeri, impresii sau decizii. Între 8 – 11 aprilie, discuții, negocieri, consultări cu privire la valoarea și rostul unui teren a unei case și, implicit, a unei tranzacții. Între 11 – 12 aprilie, stare specială, încărcată de emotivitate, dublată de sensibilitate care le va permite să se regăsească pe sine mai repede și să fie intuitivi. Din 11 aprilie, Jupiter va intra, pentru patru luni, în mișcare aparent retrogradă, și le va permite să corecteze exagerările lor despre meserie, succes, afirmare de sine, destin.