News

Horoscop zilnic, 18 iunie. Peștii ar trebui să se abțină de la confesiuni sentimentale!

17.06.2019 | 16:25
Horoscop zilnic 18 iunie Pestii ar trebui sa se abtina de la confesiuni sentimentale

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de azi, 18 iunie. Astrele au pregătit surprize plăcute pentru multe zodii, dar și unele mai puțin plăcute pentru altele. Peștii, de exemplu nu ar trebui să facă confesiuni sentimentale deoarece nu vor avea șanse de izbândă.

Așa arată horoscopul zilnic din 18 iunie

Berbec

Se anunță schimbări majore pentru Berbeci, atât în domeniul în care lucrează, dar și în viața personală. Nativii se vor gândi doar la ei și vor acționa în consecință, chiar dacă mai multe persoane apropiate se vor supăra.

Taur

Taurii sunt destul de irascibili astăzi, așadar nu este indicat să luați decizii importante, deoarec ați putea regreta mâine, când veți realiza ce ați făcut. Trebuie să fiți calmi și cooperanți, înțelegători și puteți accepta și câteva sfaturi.

Horoscop zilnic 18 iunie
Horoscop zilnic 18 iunie

Gemeni

Gemenii sunt foarte relaxați astăzi și nu au chef de discuții în contradictoriu. Vor să stea doar în preajma oamenilor care le oferă ceea ce vor: discuții relaxante, amuzante. Este posibil să începeți un nou proiect acasă.

Rac

Astăzi nu e indicat să împărtăşeşti cuiva planurile tale personale, ideile creative sau proiectele de afaceri. Riscul să îţi fie furate şi copiate e mult prea mare. Pentru cei singuri, ziua aceasta e numai bună să răspundă semnelor de iubire.

Leu

Leu se enervează destul de ușor astăzi și aruncă cu vorbe grele în stânga și-n dreapta. Trebuie să analizezi bine situația, înainte de a deschide gura, deoarece persoanele apropiate se pot supăra. Nativii sunt bântuiți astăzide amintiri.

Fecioară

E puţin probabil să ai ocazia se te relaxezi. Va fi nevoie să te grăbeşti mereu undeva, să porţi discuţii sterile cu interlocutori intransigenţi şi să rezolvi o mulţime de probleme mici, casnice. Doar spre seară se întrevede ceva linişte. Profită pentru tine de acel timp. Poţi merge la fitness, sau la un centru Spa.

Balanţă

Balanţa astăzi este urmărită de probabilitatea întâlnirilor uimitoare, a întâmplăriloe misterioase și a curiozităților savuroase. Nu este recomandat să vă faceți un plan strict, deoarece totul poate lua orice direcţie şi cel mai probabil, aceste planuri vor afecta circumstanțele favorabile.

Scorpion

Un coleg de serviciu îți va cere ajutorul și tu ar trebui să i-l acorzi, deoarece poate vei avea și tu vreodată nevoie de ajutor. Seara, o conversație foarte constructivă îți va deschide noi orizonturi.

Săgetător

Pentru Săgetător, evenimentele de astăzi pot surprinde și să bucure. Șeful te apreciază și este posibil să îți propună un salariu mai bun și poate chiar și o funcție mai bună.

Capricorn

Nativii născuți ssub semnul zodiacal al Capricornului se confruntă cu probleme la serviciu. Este posibil ca șeful să îți dea noi sarcini. Depinde de tine dacă le vei accepta sau nu. Este posibil să fii nevoit să-ți cauți de muncă.

Vărsător

Vărsătorii pot rata o şansă extraordinară. Există riscul ca, angajându-se în mod constant în problemele altor persoane, să rateze o șansă profitabilă în carieră. Seara, vă veţi relaxa la o cină împreună cu familia.

Pești

Peștii sunt lipsiți de energie astăzi. Nu prea au chef de nimic, iar colegii de serviciu vor observa și ei. Se pot isca mici disensiuni la muncă. Nici din punct de vedere sentimental nu le va merge prea bine astăzi, mai ales dacă se apucă de confesiuni.

Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
Va fi din ce în ce mai rău în România. Temperaturile vor arde
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Test de inteligență pentru genii. Doar cei cu mintea ageră pot găsi câinele...
Test de inteligență pentru genii. Doar cei cu mintea ageră pot găsi câinele ascuns din imagine în doar 7 secunde