Life

Horoscop zilnic: duminică, 29 noiembrie 2020. Capricornii au noroc în dragoste

29.11.2020 | 02:00
Horoscop zilnic duminica 29 noiembrie 2020 Capricornii au noroc in dragoste
ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic pentru duminică, 29 noiembrie 2020 aduce pace și armonie pentru majoritatea semnelor zodiacale. Nativii se bucură de ziua liberă, de prezența oamenilor dragi și de întâlniri cu persoane care le stârnește interesul.

În ultima zi din această săptămână, astrele anunță și apariția unor mici probleme de sănătate pentru unii nativi, sunt lucruri care se vor rezolva rapid dacă li se va acorda atenția necesară.

ADVERTISEMENT

Deasemenea, astrele anunță și posibilitatea apariției unor dileme cu privire la anumite aspecte ce țin de viața profesională a unor zodii. FANATIK vă aduce previziunile astrale complete pentru toate zodiile, pentru ziua de duminică.

Horoscopul zilnic pentru duminică, 29 noiembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Așteptai de multă vreme ziua aceasta. O să revezi mai mulți oameni apropiați și o să ai ocazia să petreci mai mult timp în compania acestora. Buna dispoziție e asigurată, iar distracția de care ai parte îți încarcă bateriile pentru toată săptămâna.

ADVERTISEMENT

Taur

Mici momente tensionate tind să-și facă apariția, în zorii zilei, în relația cu partenerul de viață. Sunt neînțelegeri peste care treceți repede și vizita pe care o aveați pregătită pentru lăsarea serii nu va avea de suferit.

Gemeni

Ultima perioadă a fost marcată de unele probleme de sănătate pentru care ai avut mult de tras. Duminica vine cu o senzație neplăcută, sunt mici stări de nesigurață care îți dau senzația că nu te-ai vindecat complet. Ești îngrijorat cu privire la efectele secundare ale respectivelor probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești în dilemă cu privire la anumite aspecte ce țin de viața profesională. Sunt unele nemulțumiri cărora nu ești sigur că le vei găsi o rezolvare și trebuie să hotărăști dacă e cazul să mai faci o încercare sau să îți iei inima-n dinți și să renunți la locul actual de muncă.

Leu

Ziua aduce un drum mai lung, de care nu ești foarte entuziasmat. Oboseala din ultimele zile își spune cuvântul și crezi că ar fi o variantă mai bună să amâni călătoria pentru ziua următoare. Partenerul de viață se dovedește înțelegător, iar planurile se amână puțin.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ultima perioadă a fost destul de încărcată cu lucruri pe care le-ai avut de făcut, pe lângă job. Vin schimbări importante, te pregătești pentru o mutare sau o renovare completă a locuinței, iar ziua de duminică o petreci făcând planuri și calcule.

Balanță

Ziua aduce un câștig financiar pe care nu îl întrevedeai prea curând. Reușești să vinzi sau să închiriezi un bun imobiliar, ceea ce îți aduce o veste măreață. Problemele financiare din ultima vreme au toate șansele să se rezolve.

Scorpion

Nici ziua de duminică nu aduce vreo schimbare asupra chefului de a ieși din casă. Te simți bine și în largul tău în confortul propriului cămin și parcă nu vrei să dai ochii cu lumea. Nu ești convins că e cel mai sănătos lucru, dar e cel care te face să te simți cel mai bine, în momentul de față.

Săgetător

A apărut recent o persoană care a însemnat mult, la un punct. Nu ești foarte sigur dacă a ajuns la sentimente mai bune față de tine și îți macină gândurile pe tot parcusul zilei. O reuniune cu prietenii te va face să mai uiți de prezența acesteia.

Capricorn

Ai cunoscut recent o persoană care ți-a stârnit interesul și vrei să o cunoști mai bine. Ți-ai propus să lansezi o invitație concretă, iar astrele vor influența într-un mod favorabil răspunsul pe care îl vei primi.

Vărsător

A apărut o persoană care îți face cunoscut interesul pentru tine. Nu ești foarte sigur în ce măsură dorești să-i acorzi o șansă, dar ești deschis spre a socializa cu omul respectiv și sunt multe șanse să se dovedească a fi ceea ce căutai.

Pești

Oportunitatea unei colaborări profesionale te face să fii cu gândul la muncă pe durata întregii zile. Ai multe dileme cu privire la investiții pe care trebuie să le faci și poate ar fi o idee bună să ceri ajutorul unui om care se pricepe mai bine.

ADVERTISEMENT