Life

Horoscop zilnic: joi, 3 decembrie 2020. Balanța are de rezolvat sarcini fără număr

03.12.2020 | 02:00
Horoscop zilnic joi 3 decembrie 2020 Balanta are de rezolvat sarcini fara numar
ADVERTISEMENT

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele importante pentru ziua de joi, 3 decembrie 2020. Horoscopul zilnic vine cu bani pe termen lungi și colaborări în domeniul afacerilor. 

Totodată, surprizele plăcute nu vor întârzia să apară, în timp ce eforturile suplimentare din plan personal vor da roade. Este o zi numai bună pentru a demonstra persoanelor dragi cât de mulți ții la ele. Ai ocazia să pui iubirea pe primul loc.

ADVERTISEMENT

FANATIK prezintă în cele ce urmează previziunile detaliate pentru toate cele 12 zodii. Citește și tu și vezi ce se întâmplă cu fiecare semn zodiacal!

Horoscop zilnic pentru joi, 3 decembrie 2020, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

O persoană mai îndepărtată îți cere ajutorul. Este vorba de o sumă de bani. Dacă nu ai încredere că îi vei primi înapoi ar fi cazul să nu te implici. Nu risca economiile puse deoparte pentru sărbători.

ADVERTISEMENT

Taur

S-ar putea să intri în gura lupului, nu știi deloc să te oprești atunci când ești într-un conflict. Astrele nu sunt deloc de partea ta și s-ar putea să ieși mai șifonat decât crezi.

Gemeni

Comunicarea și inteligența de care dai dovadă te ajută să treci cu bine peste toate încercările la care ești supus. Ești atras de conversații interactive din care s-ar putea să înveți unele lucruri interesante.

ADVERTISEMENT

Rac

Fii ferm și poziții și apără-ți interesele atunci când este cazul. Nu te lăsa călcat în picioare de oamenii din jur. Impune-te și demonstrează că ești mai mult mai bun decât ei.

Leu

Se anunță o zi favorabilă din punct de vedere profesional. Veniturile cresc considerabil datorită muncii tale. Ar fi cazul să nu riști unele investiții care par îndoielnice încă de la început.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Luarea unei decizii corecte te poate ajuta să te redresezi la locul de muncă. Totul ține de atitudinea pe care o ai față de ceilalți colegi de echipă. Ai mai multă încredere în forțele proprii.

Balanță

Înarmează-te cu răbdare și rezolvă toate sarcinile care au rămas neterminate. Nu lăsa munca să te ajungă din urmă, ar fi păcat să lucrezi în weekend în loc să te odihnești.

Scorpion

Posibile câștiguri și bani din surse suplimentare. Acum este momentul să le faci ceva din jur mici cadouri și atenții. Zi favorabilă și din punct de vedere sentimental, spune-i partenerului de viață ce simți.

Săgetător

Simți presiune pe umerii tăi la serviciu și s-ar putea să clachezi mai repede decât te aștepți. Ar fi cazul să ceri o mână de ajutor, sigur se va găsi un coleg care să te ajute.

Capricorn

Energia începe să scadă pe zi ce trece, nu mai aștepta weekend-ul. Încarcă-ți bateriile, stai acasă și dormi puțin. Tot ce contează este să fii sănătos, numai așa le poți face pe toate.

Vărsător

Începi o nouă etapă în plan personal. Te-ai decis, în sfârșit, să schimbi macazul și să te gândești mai mult la propriile interese. Fă acele lucruri care îți face plăcere și te încarcă pozitiv.

Pești

Este un moment bun pentru a-ți schimba locul de muncă. Nu mai aștepta semne de la ceilalți, renunță la vechiul serviciu. Ai să găsești ceva să-ți aducă un venit generos, dar și recunoaștere.

ADVERTISEMENT