Life

Horoscop zilnic: joi, 9 iulie 2020. Vărsătorii au probleme financiare

08.07.2020 | 14:30
Horoscop zilnic joi 9 iulie 2020 Varsatorii au probleme financiare
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul zilei de joi, 9 iulie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă ai întâlnit deja sufletul pereche. Chiar dacă în trecut ai avut parte și de tensiuni, ele s-au risipit una câte una, așa că te poți bucura acum de liniștea și armonia după care tânjeai de atâta amar de vreme.

În plus, lucrurile nu stau tocmai rău nici în plan financiar. Ești implicat într-un proiect care îți va aduce sume considerabile de bani, însă trebuie să ai puțină răbdare. Gândește cu atenție fiecare pas și așteaptă cu încredere roadele muncii tale.

ADVERTISEMENT

Iar dacă te numeri printre nativii din zodia Vărsător încearcă să privești lucrurile dintr-un unghi diferit. Nu de alta, dar apar unele probleme și nu ar fi indicat să le lași să pună stăpânire pe tine. Gândește pozitiv, pentru că doar așa vrei reuși să găsești cele mai bune soluții.

Horoscopul zilei de joi, 9 iulie

Berbec

Ar fi necesar să te gândești azi dacă nu cumva, din punct de vedere sentimental, îți pui speranțe exagerate în cineva sau dacă nu cumva manifești o nevoie excesivă de intimitate. S-ar putea să pui în „cârca” altora nefericirea proprie, să îi faci responsabili de neîmplinirile tale amoroase, să te simți neapreciat de către persoana iubită. Iți poți reface rezervele de încredere în tine retrăgându-te în familie, între ai tăi.

Taur

În viața personală e posibil să vrei să preiei conducerea. Vrei să pui ordine în treburile administrative la domiciliu, să achiți facturile restante, să-ți redecorezi casa după noi criterii estetice. Probabil că ai pretenția ca toate lucrurile acestea să se petreacă pe repede înainte, pari obsedat de viteză și orice ți-ar zădărnici împlinirea dorinței te înfurie și te dezlănțuie.

Gemeni

Ți-ar putea lipsi claritatea și limpezimea în gândire și în chestiunile cu aplicabilitate imediată la domiciliu ori în spațiul privat, personal. Ți s-ar putea reproșa de către cei apropiați că ești dominat de dorința de a-ți satisface vanități mari, că ții să dai tonul la tot ceea ce se petrece în casă. Altfel, ți-ai putea descoperi un talent, o vocație de pe urma exploatării căreia să iasă bani frumoși sau care să-ți aducă o oarece împlinire.

Rac

Ești pe val în afaceri și ai idei multe pe care le poți pune în practică chiar începând din această zi. Să încerci să fii cât mai organizat și pe plan financiar pentru a fi acoperit din punct de vedere legal. Vei petrece momente frumoase alături de partener și vrei să arăți că îi ești alături atât la bine, cât și la rău. Este un moment în care te dedici vieții de familie.

Leu

Ești foarte restrictiv cu finanțele tale și încearcă să nu cheltui prea mult din economiile pe care le mai ai. Nu îți dorești să apelezi la împrumuturi în acest moment. Ți-ai dat seama demult cum te simți și în ciuda faptului că ești sincer față de tine însuți, nu găsești un mod rezonabil de a acționa și de a pune capăt conflictului emoțional în care te afli în momentul de față. Ai o constituție puternică însă principala ta nevoie fizică este odihna. Fără un orar de somn benefic atât organismului, cât și psihicului, nu vei da randamentul necesar zilnic.

Fecioară

Este posibil ca veștile bune pe care le primești din acest sector astăzi să vină tocmai de peste hotare. Fie că au afaceri acolo, fie că nu, modul în care se aranjează lucrurile te avantajează foarte mult. Să nu te temi să spui partenerului de viață, tot ce ai pe suflet. Vei vedea că acesta este mai deschis astăzi decât te așteptai.

Balanță

Ești încredințat că partenerii tăi au cele mai bune intenții, însă nu este cazul să-ți pui toate speranțele în flerul tău. Ar fi bine să fii atent la informațiile pe care le primești azi din acest domeniu. Acordă suficientă atenție partenerului și încearcă să faci lucrurile echitabile în relație. De multe ori asta poate însemna moartea pasiunii, așa că nu trebuie să neglijezi acest aspect. De asemenea, vrei să profiți de orice moment liber pentru a te relaxa, dar se pare că nu scapi de îndatoriri nici azi. Important este ca pe plan mental să-ți menții un anumit echilibru.

Scorpion

Astăzi preferi să iei o pauză de la grijile financiare și să te răsfeți. Meriți asta, mai ales după această săptămână atât de grea la locul de muncă. Ești fericit pentru că te poți bucura liniștit de o zi frumoasă alături de partener. Aproape că uitaseși cum este să te simți așa de bine și împăcat cu tine însuți. Încearcă să-ți extragi energia din locurile frumoase pe care le vei vizita astăzi. Ar fi păcat să nu ieși la iarbă verde sau să mergi într-un loc în care să-ți încarci bateriile.

Săgetător

Ești influențabil în sectorul relațional și ai mari șanse ca un amic să profite de generozitatea ta azi. Să nu te lași înșelat, totul poate fi un compromis pentru o sumă cât mai mare de bani. Azi vei avea ocazia de a pleca într-o excursie inedită cu partenerul și mai mult decât atât, dacă ești interesat de acest aspect ai putea lua în considerare mutarea domiciliului în locurile pe care le vei vizita. Nu este cazul să te consideri invincibil. Dacă îți vei suprasolicita organismul ai putea resimți stresul în multiple moduri.

Capricorn

Azi, trebuie să fii atent la cum și cât cheltui! Ai destule pe cap ca să te mai gândești și la îndatoriri sau împrumuturi în momentul de față. Mai bine este să fii cumpătat. Ar fi bine să fii atent și la comportamentul partenerului, să încerci să-ți dai seama de ceea ce simte cu adevărat, sub masca pasivității pe care o mimează în momentul de față. Doar așa vei putea trece peste criza sentimentală în care te afli.

Vărsător

Ar fi bine să te detașezi puțin de problemele pe care le ai la nivel financiar și să încerci să privești lucrurile dintr-un alt unghi. Este posibil ca astăzi, să descoperi că deții anumite soluții pe care nu credeai că le poți folosi acum. Ești intuitiv și te înțelegi cu partenerul din priviri. Nu este nevoie să-ți spună ce-l deranjează pentru că vei sesiza imediat și vei încerca să remediezi problema. Armonia pentru tine este totul. Pe de altă parte, azi, mai mult ca oricând, te vei îngriji de sănătatea ta, încercând să nu faci unele excese, să eviți mai ales dulciurile și prăjelile.

Pești

Astăzi, vei fi încredințat că, atunci când va veni momentul, vei lua decizia corectă în ceea ce privește cariera ta. Până atunci încerci să fii obiectiv și să tratezi totul la rece. Discută cu partenerul despre viitorul relației, dar și despre planurile pe care le aveți fiecare. N-ar fi rău dacă ai propune persoanei iubite să demarați o afacere împreună, deoarece ați face o echipă bună. Ești influențat de energiile negative ale celor din jur la nivel mental așa că nu este cazul să te înconjori azi de persoane pe care nu le agreezi și nici să te implici în activități care nu-ți aduc plăcere.