Life

Horoscop zilnic: luni, 13 iulie 2020. Începutul de săptămână aduce noi provocări nativilor. Capricornii își fac planuri de viitor

12.07.2020 | 16:48
Horoscop zilnic luni 13 iulie 2020 Inceputul de saptamana aduce noi provocari nativilor Capricornii isi fac planuri de viitor
ADVERTISEMENT

Săptămâna începe cum nu se poate mai bine pentru unele zodii. Au spor la serviciu, planurile pe care le-au demarat merg foarte bine, au parte de câștiguri financiare, iar acasă, partenerii le sunt aproape.

Nu toți nativii, însă, sunt așa norocoși. Racii, de exemplu, au probleme financiare sau sunt îngrijorați că nu vor face față cheltuielilor pe care le au în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Capricornii și-au luat avânt și sunt puși pe fapte mari. Au planuri mari pentru viitorul apropiat și nu vor să facă niciun pas în spate.

Horoscop zilnic: luni, 13 iulie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Îți dorești să fii remarcat, dar nu exagera pentru că riști să devii obositor. La serviciu pot apărea mici conflicte, nu este exclus să apară critici din partea șefilor. Stăpâniți-vă impulsivitatea.

ADVERTISEMENT

Taur

Începutul săptămânii le aduce nativilor Taur preocupări pentru sfera profesională, unde nativii pot să aibă niște dialoguri în contradictoriu cu superiorii sau cu autoritățile, dacă au întâlniri cu reprezentanții unor instituții.

Gemeni

Încerci din greu să îți reconsideri poziția față de o anumită persoană. Gândurile care îți colindă mintea în aceste momente îți pot făuri viitorul, de aceea, fii atent la ceea ce-ți construiește.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii sunt preocupați pentru situația financiară, în special a banilor pe care îi dețin în comun cu partenerul. Deși știi că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume, sunt contexte în care parcă nu mai ai răbdare.

Leu

Este o zi foarte aglomerată, iar aspectele cele mai importante țin de sectorul financiar. S-ar putea să fie vorba de facturi, cumpărături, achiziții mai costisitoare, împrumuturi restituite sau, din contră, să fie nevoie să oferi tu cuiva suport financiar.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești acompaniat de o mână de oameni dedicați și inimoși, dar tu continui să te simți singur. Ideea de „echilibru interior” a ajuns să fie o utopie pentru tine. În carieră, se întâmplă constant lucruri notabile.

Balanță

Balanțele se simt inspirate și dornice de a se face remarcate de anumite persoane. Poate acest mod de a acționa nu este tocmai cel mai potrivit dacă îți dorești să îți recâștigi încrederea în sine.

Scorpion

Scorpionii vor programa întâlniri, fac deplasări scurte pentru a intra în posesia unor diplome, atestate sau se informează cu privire la o înscriere la un curs de perfecționare profesional, școală de șoferi sau universitate.

Săgetător

Nativii Săgetător sunt preocupați pentru chestiunile financiare, pentru încasarea unor sume de bani și pentru plăți. Pe seară veți participa la un eveniment important.

Capricorn

Capricornul are multă determinare să rezolve chestiuni care privesc planurile de viitor. În planul personal, vor observa că vor comunica mult mai bine cu partenerul și vor reuși să-și controleze emoțiile.

Vărsător

Deși treci prin clipe dificile, nu te simți confortabil să fii înconjurat de oameni care doresc să își împărtășească propriile experiențe traumatice. Ai nevoie de calm și armonie.

Pești

Modul în care cei din jur se raportează la tine nu mai reprezintă un etalon ca altădată. Tot ceea ce este mai important acum este să fii bine cu tine. Viața de familie îți oferă împlinire, dar este și o sursă generatoare de frustrări.

 

ADVERTISEMENT