News

Horoscop zilnic: marți, 9 aprilie: Taurii suferă din dragoste

08.04.2019 | 16:30
Horoscop zilnic marti 9 aprilie Taurii sufera din dragoste

Astrologii prezintă horoscopul pentru ziua de marți, 9 aprilie. Se anunță o perioadă cu schimbări importante pentru cei mai mulți dintre nativi, mai ales în plan sentimental. Vești bune însă în ceea ce privește viața profesională.

Ce ți-au rezervat astrele în ziua de marți, 9 aprilie

Astăzi, pe cei mai mulți dintre nativi îi așteaptă o serie de aspecte pozitive în plan profesional. Veți avea parte de noi oportunități, proiecte importante cărora le veți dedica tot timpul vostru, pentru a le finaliza cu succes.

Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de 9 aprilie
Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de 9 aprilie

Berbec

Nativii din Berbec au parte astăzi de succes în plan profesional. Eforturile depuse la locul de muncă vă vor aduce succes potrivit. Este o zi ideală pentru a lucra în echipă și a duce la bun sfârșit proiecte importante. În dragoste, ar putea apărea unele probleme, dacă nu sunteți 100% siguri de sentimentele voastre.

Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur, ziua de 9 aprilie nu vine cu vești tocmai bune, în special în plan sentimental. Este posibil să treceți printr-o dezamăgire, însă aveți răbdare, durerea va dispărea în timp și veți cunoaște persoana potrivită.

Gemeni

Gemenii sunt foarte preocupați de aspectul lor fizic și vor să facă unele schimbări în acest sens. Fie că vă doriți să slăbiți, sau să vă schimbați look-ul, aveți grijă însă, adevărata frumusețe vine din interiorul vostru.

Rac

Nativii din zodia Rac vor avea parte astăzi de o surpriză plăcută în plan financiar. Sfatul astrologilor este să profitați din plin de oprtunitatea care vi se va ivi. Pe plan sentimental, cuvântul de ordine este armonie.

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să evite situațiile tensionate, mai ales că nu aveți o stare de spirit tocmai bună. Spre seară, ideal ar fi să vă relaxați cu o carte sau un film bun și să vă puneți ordine în gânduri.

Fecioară

Fecioarelor le va surâde norocul, în plan sentimental. Dacă nu sunteți implicat într-o relație, aveți ocazia să vă întâlniți sufletul pereche. Astrologii vă recomandă să fiți sinceri și plini de optimism, totul va fi bine.

Balanță

Nativii din Balanță trebuie să aibă mare grijă, pentru că cineva va încerca să le distragă atenția și să le tulbure mintea printr-un discurs convingător, chiar lingușitor pe alocuri. Spre seară, profitați de momentele de liniște pentru a vă relaxa.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o zi cât se poate de bună. Fie că te bucuri de realizări la locul de muncă, sau reușești să atragi atenția unei persoane pe care ți-ai pus în gând să o cucerești, profită din plin de aspectele pozitive pe care ți le aduce ziua de 9 aprilie.

Săgetător

Nativii din Săgetător sunt sfătuiți să nu ignore total propriile probleme, chiar dacă sunt preocupați să-i ajute pe cei dragi. Seara ar fi bine să te bucuri de momente frumoase alături de prieteni și familie. Încearcă să te relaxezi.

Capricorn

Capricornii vor avea o stare de spirit foarte bună, însă nu este indicat să exagereze cu optimismul. Sfatul astrologului este să nu uitați de simțul realității, pentru că riscați să pierdeți controlul.

Vărsător

Nativii din Vărsător nu trebuie să-și asume riscuri astăzi. Astrologii le recomadă să fie foarte atenți, mai ales cei care se bucură de un venit stabil. Pe de altă parte, ai șansa de a încheia cu succes un proiect la care lucrezi de multă vreme.

Pești

Astăzi, Peștii au tendința să pună totul la îndoială. Nu vor ezita să pună întrebări atunci când lucrurile nu li se par tocmai în regulă. Aveți grijă, însă. Evitați eventualele dispute inutile, pentru că nu v-ar aduce niciun beneficiu.