News

Horoscop zilnic: miercuri, 20 martie 2019. O zodie va renaște!

19.03.2019 | 19:38
Horoscop zilnic: miercuri, 20 martie 2019

Potrivit horoscopului zilnic, miercuri, 20 martie 2019, o zodie va renaște, iar contextul astral ajută enorm. Este vorba despre Gemeni, care vor fi puși în fața unei situații dificile, însă totul depinde de propriilor lor gânduri și decizii.

Horoscop zilnic: miercuri, 20 martie 2019

De asemenea, vizați de astre mai sunt și Racii, care sunt însetați de cunoaștere. Nativii zodiei doresc să învețe, să se educe mai mult. Mișcarea ce schimbă mult atitudinea zodiilor este și intrarea lui Mercur în retrograd.

Horoscop zilnic: miercuri, 20 martie 2019. O zodie va renaște!
O zodie trebuie să ia o decizie majoră care o va ajuta să renască

Berbec

Principala sursă de energie a Berbecilor este familia, așa că atât timp cât privești spre cei dragi, totul va fi bine pentru tine.

Taur

Mintea și spiritul tău conlucrează perfect, iar printr-o stare de meditație sau rugăciune poți combina de minune luciditatea gândurilor cu dimensiunea spirituală.

Gemeni

Este momentul pentru a lua o decizie majoră prin care viața ta va fi schimbată. De altfel, în această perioadă simți că vei renaște, îți vei alege drumul, iar principiile tale se vor clarifica.

Rac

Astăzi e bine să te înarmezi cu multă răbdare șui încredere. De altfel, este foarte posibil să reușești asta, căci dorești să te educi, dorești să înveți cât mai multe.

Leu

Îți place meseria ta, dar și prietenii care îți sunt alături. Practic, nu dorești să schimbi nimic. De altfel, și viața sentimentală are parte de un val ascendent.

Fecioară

Te faci remarcat printr-o atitudine severă care te și ajută să-ți atingi scopurile. Ești amabil, asculți părerile tuturor, dar tot ca tine faci.

Balanță

Dai dovadă de creativitate și inteligență astăzi, miercuri, 20 martie 2019. Cineva îți suflă la ureche ce ai de făcut, lucru care te bucură, iar toate vor sta perfect.

Scorpion

Se adună multe energii pe care ai vrea să știi cum să le duci. E recomandat să nu le faci singur pe toate, pentru că cele mai bune rezultate apar atunci când lucrezi cu cineva.

Săgetător

Se încheie o etapă în viața ta, iar ca la finalul oricărui ciclu, urmează și bilanțul, așa că pune mâna pe un pahar de vin și stai la gândit.

Capricorn

Urmează-ți pasiunea! Contextul astral este excelent pentru a face tot ceea ce îți dorești, în limitele bunului simț. Nu-ți scăpa din ochi însă principiile.

Vărsător

Ești invitat la un eveniment emoționant ce scoate la iveală latura ta sensibilă. Te simți coplețit din cauza unei situații care a apărut din senin în viața ta.

Pești

Câteodată este cel mai bine să te iei după intuiție, iar asta trebuie să ții și tu mine, căci acesta ar fi cel mai bun sfat pentru ziua de miercuri, 20 martie.