Life

Horoscop zilnic pentru joi, 4 martie 2021. Nativul Fecioară ia taurul de coarne

04.03.2021 | 02:00
Horoscop zilnic pentru joi 4 martie 2021 Nativul Fecioara ia taurul de coarne
ADVERTISEMENT

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt previziunile detaliate pentru ziua de joi, 4 martie 2021. Horoscopul zilnic aduce în prim plan dragostea și relațiile de tot felul. 

Zodiile au o mie de motive să meargă mai departe când vine vorba de planurile pe care le au în agendă. Nu este un moment bun pentru a face pași înapoi, totul este o luptă fără limite.

ADVERTISEMENT

Evenimentele și întâmplările pentru toți cei 12 nativi sunt relatate de FANATIK în cele ce urmează. Ești curios să afli ce au descoperit astrele pentru aceștia?

Horoscop zilnic pentru joi, 4 martie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Se anunță schimbări pe plan profesional, lucrurile nu sunt prea roz. E cazul să iei unele decizii importante de care să ții cont și pe viitor.

ADVERTISEMENT

Taur

Traversezi o perioadă delicată în relația de cuplu. Fii atent la semnalele pe care ți le transmite partenerul de viață, poți învăța unele lucruri bune.

Gemeni

S-ar putea ca lucrurile să scape de sub control în viața personală din cauza faptului că petreci prea mult timp la locul de muncă. Caută să găsești un echilibru.

ADVERTISEMENT

Rac

Aștepți ca jumătatea ta să facă următorul pas, dar s-ar putea să nu se întâmple prea curând. Nu fii dezamăgit, poate așa este mai bine pentru tine.

Leu

Tensiunile și stresul din ultima perioadă îți deschid ochii și te fac să vezi lucrurile complet diferit, mai ales legat de tot ce ține de carieră.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Preia inițiativa și nu te mai lăsa influența de deciziile și sfaturile pe care le primești din jur. Ia taurul de coarne și fă ce crezi de cuviință.

Balanță

Te simți neglijat și ai impresia că nu primești atenția de care ai nevoie. Nu ar strica să spui ce simți cu adevărat, ce ai pe suflet.

Scorpion

Intențiile tale nu sunt văzute cu ochi buni de oamenii din preajmă și ar putea strica unele legături mai vechi. Nu trebuie să te speri asta.

Săgetător

Îți faci o sumedenie de scenarii legat de viitor și din păcate, ai parte de suferință și dezamăgiri. Ar fi momentul să te lași ușor dus de val.

Capricorn

Depui eforturi foarte mari în tot ceea ce faci și rezultatele sunt pe măsură, în special la locul de muncă. Superiorii se gândesc la o mărire de salariu.

Vărsător

Nu mai pune la suflet răutățile gratuite și învață din propriile greșeli. Nu e timp de pierdut, ai multe lucruri de arătat celor din jur.

Pești

Se anunță o zi cu probleme la serviciu unde șefii nu sunt mulțumiți de tine. O discuție aprinsă îți poate strica starea de spirit.

ADVERTISEMENT