Life

Horoscop zilnic pentru luni, 2 octombrie 2023. Peștii au nevoie de o schimbare 

Citește horoscopul începutului de săptămână. Predicții valabile pentru luni, 2 octombrie 2023. Schimbarea de care au nevoie Peștii.
01.10.2023 | 16:40
Horoscop zilnic pentru luni 2 octombrie 2023 Pestii au nevoie de o schimbare
Veștile astrologilor pentru nativi, la început de săptămână. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Predicții astrale pentru luni, 2 octombrie 2023. Citește horoscopul începutului de săptămână. Ce se întâmplă în viața nativilor. Peștii vor avea nevoie de o schimbare dacă își doresc să reușească mai mult în viață. Iată mai jos horoscopul integral!

Ce au rezervat astrele pentru luni, 2 octombrie 2023.

Berbec

Berbecul va fi în al nouălea cer. O persoană de care este îndrăgostit îl va contacta și îi va propune o excursie de vis. Viața Berbecului pare că va căpăta sens de acum încolo. Fericirea va fi de partea sa. Doar lucruri bune se vor întâmpla de acum încolo.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurul va învăța o lecție prețioasă de viață. Nu va mai apleca urechea la nimic din ce-i distrage atenția și va fi foarte concentrat pe îndeplinirea obiectivelor sale. Va vedea în curând și rezultatele, dar mai ales cele din plan financiar și…sentimental.

Gemeni

Gemenii vor fi toată ziua pe drumuri. Vor avea de semnat acte importante în legătură cu locuința lor. Trebuie să le rezolve cât mai rapid, altfel riscă pierderi semnificative. Urmează momente magice pentru acești nativi. Se vor simți binecuvântați.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor pleca de acolo unde nu se simt apreciați. Se vor retrage subtil, încât nimeni să nu observe din prima. Pe parcurs multă lume va observa absența lor și se va întreba ce s-a întâmplat. Racii vor începe un nou capitol, foarte important.

Leu

Leul nu va mai dori să interacționeze cu nicio persoană care i-a făcut rău. Se va axa doar pe lucrurile frumoase din viața sa și va constata că trebuie să se iubească mai mult dacă își dorește o schimbare pozitivă. Lucrurile vor mai roz pentru Lei.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara va rămâne uimită de comportamentul unor persoane. Va realiza că acestea nu erau atât de sincere pe cât credea și își va schimba la rândul său atitudinea. Se prevăd schimbări importante și în viața acestui nativ, după multă vreme în care s-a simțit dominat de tristețe.

Balanță

Balanța s-ar putea îndrăgosti iremediabil. După o perioadă în care credea că nimic nu-i va mai stârni fiorii iubirii, Balanța va realiza că s-a înșelat. De data aceasta totul se va înclina în favoarea sa și va simți că Universul îi va răspunde rugăciunilor.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul va pune la punct detalii prin casă. Va face multă curățenie și va uimi prin hărnicia sa. Este gata pentru musafiri și pentru a fi o gazdă plăcută. Veselia va predomina în locuința nativului, după o perioadă în care credea că nu va mai reuși să o atingă.

Săgetător

Săgetătorul va cheltui bani cam mulți la început de săptămână. Nu va regreta, însă, deoarece sunt în beneficiul său. Totuși, astrologii îl îndeamnă să fie mai precaut de acum încolo și să conștientizeze efortul pe care-l depun pentru a avea o situație financiară bună.

Capricorn

Capricornul va reuși să promoveze un examen pentru care a muncit enorm și pe care visa de multă vreme să-l promoveze. O bucurie imensă se va așterne peste el și o va sărbători cum se cuvine. Va privi lucrurile mult mai pozitiv.

Vărsător

Vărsătorul nu se va mai lăsa dominat de gânduri negative. Va avea încredere deplină în forțele proprii și va învăța să se iubească, așa cum merită, de altfel. În calea sa se vor ivi luni oportunități pe care nu și le imagina vreodată. Schimbări importante.

Pești

Peștii primesc un sfat la început de săptămână. Ca lucrurile să funcționeze mai bine în viața lor trebuie să-și schimbe perspectiva asupra propriei persoane. Gândurile pozitive sunt cele care trebuie să facă parte din gândirea sa și nu cele negative.

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3...
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3 ani: „Dacă ai o proprietate, ai grijă de ea!”
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
Dezvăluire incendiară despre UDREA! Nimeni n-a bănuit: O femeie frumoasă și...
Dezvăluire incendiară despre UDREA! Nimeni n-a bănuit: O femeie frumoasă și...
Procesul secolului. Oana Roman și Vica Blochina, în fața judecătorilor
Procesul secolului. Oana Roman și Vica Blochina, în fața judecătorilor
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres...
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres la începutul lui 2024
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de...
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de 60.000 de euro
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!