Life

Horoscop zilnic pentru luni, 8 mai 2023. Vești bune pentru Berbec și Pești. Trădare pentru Gemeni

Horoscop zilnic. Previziunile astrologilor pentru luni, 8 mai 2023. Berbecii și Pești primesc vești bune, în timp ce Gemenii au parte de-o trădare.
07.05.2023 | 16:47
Horoscop zilnic pentru luni 8 mai 2023 Vesti bune pentru Berbec si Pesti Tradare pentru Gemeni
Ce vești au astrologii pentru luni, 8 mai 2023. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de luni, 8 mai 2023. Se prevede un început de săptămână benefic pentru zodii. Cele mai multe dintre ele vor avea reușite pe toate planurile. Berbecii în mod sigur vor face bani peste noapte. Ce spun astrologii despre restul nativilor?

Horoscop pentru luni, 8 mai 2023. Vești bune ale astrologilor

Berbec

Berbecii dau lovitura la început de săptămână. Situația lor financiară se îmbunătățește semnificativ, datorită unei afaceri pe care au pornit-o de curând. Veniturile în conturi se vor majora peste noapte și vor pătrunde într-o lume nouă, cea a bogaților.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii vor îmbrățișa o nouă profesie și, deși vor fi temători în noul drum, astrologii îi sfătuiesc să pășească cu încredere. De asemenea, vor bifa o reușită în ceea ce privește un examen dificil. Vor reuși să-l promoveze, după multă trudă.

Gemeni

Gemenii nu vor fi în apele lor luni. Se vor simți trași pe sfoară de către un apropiat și ar trebui să-i spună acest lucru în față, fiindcă este important să arate celor din jur că nu pot fi păcăliți așa ușor. Este nevoie să acționeze cu multă fermitate.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor învăța o meserie nouă luni. Vor fi în al nouălea cer, căci își doreau de multă vreme să-și descopere noi pasiuni. Datorită noii deprinderi, vor reuși în curând să-și deschidă și o afacere prosperă, care va fi apreciată de către cei din jur.

Leu

Leii se simt ușor epuizați la locul de muncă. Sarcinile care li se vor da vor fi unele peste puterile lor. Este important să tragă un semnal de alarmă, astfel încât greul să nu mai cadă pe umerii lor. În caz contrar, vor acumula o serie de frustrări.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara va sta de luni mai bine la capitolul dragoste. În calea sa va apărea o persoană care îi va schimba destinul și îi va arăta ce înseamnă cu adevărat iubirea. Nativul va întoarce o pagină din viața lui și va rescrie alta, mai frumos și cu multă fericire.

Balanță

Balanța își face bagajele și se pregătește de o călătorie peste mări și țări. Nu va merge de una singură, ci însoțită de o persoană apropiată, care va completa decorul de vis cu multă energie pozitivă. Veselia își va spune cuvântul, iar Balanța se va revigora.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul se va conecta cu natura. Va reuși să o redescopere și să admire părți pe care până acum nu le-a observat. Nativul va face o călătorie spirituală, benefică pentru minte și trup. Mulți nu-i vor înțelege trăirile, dar nu va pune accent pe opiniile celor din jur.

Săgetător

Săgetătorii vor cumpăra multe lucruri de care nu au nevoie la început de săptămână. Simt nevoia să-și umple anumite goluri cu bunuri, o parte de valoare, pentru a-și ieși dintr-o stare negativă. Ultima perioadă a fost ușor epuizantă pentru ei.

Capricorn

Capricornul va pune sare pe rană într-un conflict. Nu va face bine, căci el ar putea deveni apoi ținta altercației și nu va mai ști cum să iasă din ea. Astrologii îl sfătuiesc să-și vadă de treaba sa, pentru a evita momentele de tensiune și care îi vor crea o imagine negativă.

Vărsător

Vărsătorii se vor amuza pe seama unui moment la care vor fi martori. Vor stârni la rândul lor râsete prin buna lor dispoziție. De multă vreme nu s-au mai simțit așa bine și vor veni cu idei de viitor pentru destinul lor și al apropiaților.

Pești

Peștii vor avea parte de o mare reușită la început de săptămână. După mai multe rateuri, în sfârșit vor atinge apogeul dorit. De mult timp se visau așa și iată că Universul a răspuns rugăciunilor lor. Nu vor permite nimănui să le strica buna dispoziție

ADVERTISEMENT