Life
notix pixel id

Horoscop zilnic: sâmbătă, 13 iunie 2020. Taurul trebuie să învețe să ia lucrurile încet

12.06.2020 | 15:10
Horoscop zilnic: sâmbătă, 13 iunie 2020. Taurul trebuie să învețe să ia lucrurile încet
Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 13 iunie 2020, de la zodie la zodie. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Astrologii au consultat astrele și au aflat care sunt evenimentele de care au parte cele 12 semne zodiacale pe parcursul zilei de sâmbătă, 13 iunie 2020. Află din rândurile de mai jos care sunt zodiile care se bucură de o zi perfectă, în timp ce altele nu trebuie să se grăbească.

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 13 iunie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Te simți sufocat în relația de cuplu. Simți nevoia de libertate deplină și nu este exclus să iei o decizie radicală în această privință.

Taur

Nu te mai grăbi să iei decizii radicale. Ia lucrurile încet, așa nu vei risca să greșești. Dacă simți nevoia, cere sfatului unui prieten de nădejde.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Explicațiile incerte pe care le divulgi fac rău persoanelor din jur. Poate ar fi timpul să-ți dea seama că unele lucruri nu sunt bune deloc.

Rac

Starea ta de spirit nu este deloc așa cum ți-ai dori. Te-ai trezit cu zâmbetul pe buze, dar un eveniment neplăcut te face să vezi lucrurile cu alți ochi.

ADVERTISEMENT

Leu

Te agăți de trecut și nu vrei deloc să vezi realitatea din fața ochilor. Răspunsurile nu sunt în amintirile dureroase care ți-au făcut rău.

Fecioară

Ai o aură magică deasupra care-ți transmite fericire deplină, în special în relația de cuplu. Partenerul de viață te surprinde plăcut, întoarce-i favoarea.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ai mari semne de întrebare legat de viitor. Nu știi ce decizii să iei ca totul să-ți meargă bine, tocmai de asta ții cont de toate sfaturile pe care le primești.

Scorpion

Într-un final te-ai liniștit în privința locului de muncă. Stabilitatea pe care ți-o oferă actualul job este tot ce ți-ai dorit până acum.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Te consumi enorm legat de subiectele care-ți trec pe lângă urechi. Nu mai asculta în gura lumii și dă-te câțiva pași în spate.

Capricorn

Fiecare om are o rețetă proprie de fericire, tu încă nu ai descoperit-o. Nu este nicio problemă, într-o bună zi o vei afla. Va fi una perfectă.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Știi ce trebuie să faci, dar ceva încă te ține. Dacă nu faci pasul corect vei rămâne ancorat în trecut. Totul depinde de tine, de nimeni altcineva.

Pești

Nu-ți mai vezi capul de griji și de probleme. Cum scapi de una, dai de alta. Ai senzația că orice ai face nu reușești să depășești momentul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri