Life

Horoscop zilnic: sâmbătă, 3 octombrie 2020. Una dintre zodii se bucură de atenție în dragoste

02.10.2020 | 16:31
Horoscop zilnic sambata 3 octombrie 2020 Una dintre zodii se bucura de atentie in dragoste
ADVERTISEMENT

Astrologii au consultat astrele și au oferit publicității previziunile pentru prima zi de weekend. Potrivit horoscopului pentru sâmbătă, 3 octombrie 2020, nativii se vor bucura de timpul petrecut alături de persoanele dragi din viața lor.

Este o zi numai bună pentru a o dedica partenerului de viață. Ieșirile în parc sau la o terasă sunt la ordinea zilei, în timp ce relaxarea și destinderea sunt cuvintele cheie după care se ghidează nativii.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în rândurile următoare cu evenimentele de care au parte toate cele 12 zodii. Află și tu ce se întâmplă cu fiecare semn zodiacal!

Horoscop zilnic pentru sâmbătă, 3 octombrie 2020, de la nativ la nativ

Berbec

Discuție sinceră și deschisă cu partenerul de viață. Scoate la suprafață neînțelegerile care te-au afectat și ajungeți la un consens. Acum afli dacă mai sunteți făcuți să fiți împreună și mai departe.

ADVERTISEMENT

Taur

Veste bună din partea jumătății tale. Și-a anulat toate planurile pentru a te scoate în oraș. Profită de aceste momente pentru a-i arăta care sunt sentimentele pe care le porți în suflet.

Gemeni

Clipe dificile din punct de vedere emoțional. Te simți abandonat și singur, chiar dacă adevărul este cu totul altul. Încearcă să te îndepărtezi de marginea prăpastiei, ieși din depresie cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Rac

Vizită neobișnuită și neașteptată din partea unui persoane pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Este un moment bun pentru a afla care a fost motivul real pentru ruperea legăturii.

Leu

Angajamentele sunt pentru o altă zi, acum este vorba numai de relaxare și prieteni. Stai în compania persoanelor care te plac așa cum ești și te fac să râzi cu gura până la urechi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sensibilitate și stare interioară ușor ciudată. Nu prea știi care este motivul pentru care ai această senzație, dar discuția cu un prieten foarte bun te va scoate din impas.

Balanță

Fă-ți curaj să ieși din tipar și să încerci și alte abordări. Nu mai asculta de ceilalți și mergi pe drumul tău. Este cazul să faci ce te taie capul, învață din propriile greșeli.

Scorpion

Ai încredere în tine. Țintește sus și stabilește niște priorități pe care să nu le abandonezi prea repede. Visează și îndrăznește să fii diferit, fii tu însuți!

Săgetător

Acceptă că nu poți fi pe aceeași lungime cu toată lumea. Și poate că este mai bine așa. Nu te mai compara cu cei din jur și nu mai judeca pe nimeni. Concentreză-te pe ideile tale.

Capricorn

Ieși din rutina zilnică și fă ceva special. Este o zi ideală pentru distracție, pentru încărcarea bateriilor alături de prietenii care nu te lasă la greu sau când ești dispus să faci o nebunie.

Vărsător

Energie pozitivă și senzația uimitoare că ești în sfârșit pe drumul care trebuie. Este mult de muncă, dar nu te lăsa învins. Demonstrează că ești un luptător adevărat.

Pești

Se anunță o zi ușoară și plăcută. După agitația și tensiunea din ultima vreme meriți din plin să te relaxezi. Poate chiar pleci într-o scurtă excursie.

ADVERTISEMENT