Life

Horoscop zilnic: vineri, 12 martie 2021. Fecioara este ocupată până peste cap

12.03.2021 | 02:00
Horoscop zilnic vineri 12 martie 2021 Fecioara este ocupata pana peste cap
ADVERTISEMENT

Horoscopul pentru vineri, 12 martie 2021, vine cu provocări și situații neprevăzute pentru nativi, care au multe treburi de făcut și nu știu ce să rezolve mai întâi. Unii se vor bucura de clipe liniștite alături de compania celor dragi. 

Totodată, astrele anunță tensiuni în relațiile cu prietenii sau cu persoana iubită, așa că nativii sunt nevoiți să aibă o discuție prin care să ia o decizie.

ADVERTISEMENT

FANAITK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află care sunt evenimentele și întâmplările din ultima zi lucrătoare a săptămânii citind rândurile de mai jos.

Horoscop zilnic: vineri, 12 martie 2021, pentru fiecare zodie

Berbec

S-ar putea să întâmpini dificultăți în rezolvarea anumitor sarcini la locul de muncă și să-ți pierzi timpul căutând soluții, pentru că nimeni nu pare să aibă timp să te ajute. Vei reuși să o scoți la capăt cși să te bucuri de o după-amiază alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Taur

Comunicarea cu cei din jurul tău este mai bună și acorzi mai multă atenție timpului petrecut alături de persoanele apropiate, pentru că ai lucrat mult și nu ai avut suficiente momente libere.

Gemeni

Te concentrezi mai mult pe starea ta de bine și încerci să reprimi furia și sentimentele negative, mai ales pentru că ai  zi încărcată și nu poți lăsa nimic să te bulverseze.

ADVERTISEMENT

Rac

Te gândești prea mult la viitor și pierzi momentele importante din prezent. Faci eforturi mari să-ți eliberezi mintea, așa că iei în calcul câteva activități recreative pe care să le faci alături de câteva persoane apropiate.

Leu

Relațiile cu prietenii și familia merg foarte bine și simți nevoia să te apropii mai mult de ei, mai ales că au existat câteva conflicte care au creat tensiuni între voi. Lucrurile s-au rezolvat și seara este momentul perfect pentru o mică reuniune.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești solicitat din toate părțile și nu știi cum să-ți organizezi timpul astfel încât să-ți rămână și pentru treburile pe care trebuie să le rezolvi. Ai multă energie și s-ar putea să termini la timp cu toate, dacă faci un efort.

Balanță

Nu stai foarte bine la capitolul sănătate și ai vrea să faci schimbări în tilul de viață, pentru că nu te-ai organizat foarte bine în ultima vreme. Ai de gând să renunți la anumite obiceiuri și să-ți refaci programul ca să nu ajungi la epuizare.

Scorpion

Inițiezi o discuție cu cineva apropiat și s-ar putea transforma într-un conflict dacă nu ești atent la cuvintele pe care le folosești. Ai o stare de agitație toată ziua și e bine să te controlezi în preajma altor persoane.

Săgetător

Apar situații neprevăzute și ești nevoit să-ți reprogramezi aproape toate treburile pe care ai fi vrut să le faci astăzi. Nu poți să te descurc cu restul dacă nu îți rezolvi mai întâi problemele personale.

Capricorn

Emoțiile pun stăpânire pe tine și ai tendința de a lua unele decizii fără să folosești foarte mult partea rațională. S-ar putea să existe tensiuni în cuplu și să fii copleșit din cauza emoțiilor puternice.

Vărsător

Vrei să faci câteva schimbări în rutina zilnică și să renunți la activitățile care nu-ți aduc niciun beneficiu sare care nu îți mai plac deloc. Poate adaugi în program altele noi, mai potrivite pentru dorințele tale actuale.

Pești

Ai senzația că ceva nu merge așa cum trebuie în ceea ce privețte relația cu persoana iubită sau cu un prieten apropiat și trebuie să ai o discuție prin care să lămurești lucrurile. În același timp, ar fi bine să nu-ți asumi alte responsabilități dacă nu ai energia necesară.

ADVERTISEMENT