Life

Horoscop zilnic: vineri, 18 septembrie. Probleme în viața de cuplu pentru Săgetător

17.09.2020 | 14:58
Horoscop zilnic vineri 18 septembrie Probleme in viata de cuplu pentru Sagetator
ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic: vineri, 18 semtebrie, este o zi  cu o valoare emoțională însemnată. Acest lucru poate fi un semn bun pentru unii nativi, în timp ce pentru altii, poate fi o veste proastă.

Pentru nativii zodiei Săgetător, astrele indică o problemă sentimentală. În viața de cuplu au loc schimbări, între cei doi parteneri lucrurile se răcesc sau pot avea loc momente tensionate.

ADVERTISEMENT

Vibrația zilei este, în general, pozitivă pentru zona profesională. Pot apărea mici dificultăți pentru unele semne, dar toate își vor găsi o rezolvare mai mult sau mai puțin rapidă.

Horoscop zilnic pentru vineri, 18 septembrie 2020, pentru toate semnele zodiacale

Berbec

Mici incidente la locul de muncă tind că umbrească dimineața, lucrurile revin la normal până la sfârșitul zilei. Cu romantismul merge din ce în ce mai bine, pentru nativii care sunt într-o relație, acesta evoluează, iar pentru ceilalți apar speranțe de a începe una.

ADVERTISEMENT

Taur

Problemele financiare ajung să creeze altele în viața de cuplu. Nu este un moment oportun pentru reproșuri aduse partenerului, ci, mai degrabă, pentru o bună înțelegere din care pot rezulta variante optime pentru depășirea dificultăților.

Gemeni

Apare la orizont o șansă mult dorită de a demara un proiect profesional mult dorit sau de a schimba locul de muncă. Nativul este încântat de veștile primite. Nu prea mai e timp și pentru dragoste.

ADVERTISEMENT

Rac

Există posibilitatea apariției unor probleme de sănătate care nu trebuie neglijate. Atât în plan personal, cât și profesional, nativului îi merge de minune.

Leu

Se ivește oportunitatea unei călătorii. Există varianta unei escapade de weekend sau a unei vacanțe mai lungi. Nu sunt probleme notabile pe niciunde și toate lucrurile indică că o să fie o călătorie reușită.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ultimele schimbări din viața personală îi vor da de cap acestui nativ. Deja au fost analizate și întoarse pe toate părțile, concluzia fiind aceeași: viața s-a schimbat. E cazul să se treacă la acceptarea unei noi poziții și preluarea responsabilităților aferente.

Balanță

Stresul constant din ultimele zile își spune cuvântul. Poate apărea o constantă stare de oboseală, iar dacă nativul nu face nimic în privința asta, pot rezulta și probleme de sănătate. Este posibilă și câștigarea unei sume de bani, poate proveni dintr-o primă, un bonus sau chiar o moștenire așteptată de multă vreme.

Scorpion

Mici modificări de planuri pentru acesti nativi. E vorba de programul de după ziua de muncă, în care se va ivi ori posibilitatea schimbării traseului planificat, ori a orarului. Nu e cazul de prea mare îngrijorare, nu se va anula niciun plan deja făcut.

Săgetător

Conflictele din cuplu vor da bătăi de cap majore. Partenerul simte că acest nativ se află într-o dilemă sentimentală. Apariția unei persoane cu valoare emoțională considerată din trecutul Săgetătorului, va face ca relația din momentul de față să scârțâie. Și pentru nativii care nu sunt într-o relație poate apărea posibilitatea revederii unui om care a însemnat mult, întâmplare ce creează un dezechilibru sentimental.

Capricorn

Noroc de bani pentru nativul din Capricorn, el poate câștiga un bonus, un concurs sau chiar la loterie. Mici neînțelegeri în viața de cuplu au șanse să apară în a doua parte a zile, vor putea fi rezolvate cu ușurință printr-o bună comunicare cu partenerul.

Vărsător

Dileme în dragoste pentru nativii singuri, sunt alegeri dificile sau persoane nocive pe care se gândesc să le elimine. Cei angrenați într-o relație, trăiesc cu ideea că ar putea să facă o escapadă amoroasă cu alt partener decât cel oficial. Nu o să fie fără repercusiuni.

Pești

Apar probleme la locul de muncă. Sunt destul de ușor de rezolvat dacă lucrurile vor fi manageriate cu calm și deschidere către o comunicare eficientă cu colegii și superiorii. Viața romantică este înfloritoare. Pe seară poate apărea o vizită a cuiva din familie.

ADVERTISEMENT