News

Horoscop zilnic: vineri, 22 martie. O zodie afirmă infidelitatea

21.03.2019 | 16:35
Horoscop zilnic vineri 22 martie O zodie afirma infidelitatea

Astăzi, 22 martie, horoscopul indică ce nativi au parte de deziluzii și care din ei sunt cei mai norocoși. Află care este planul unde excelezi? Din nefericire, unii din ei au parte de câteva clipe de confuzie, clipe în care totul pare prăbușit. Ar trebui să-și aducă aminte că renaștere este bună și ea, iar un nou început aduce cu el și beneficii extraordinare. Astrele le sfătuiesc pe zodii să rămână pozitive și să fie calme.

Horoscop zilnic: vineri, 22 martie. Ce zodie are ghinion?

Astrele indică horoscopul de azi, 22 martie pentru cele 12 zodii. Află care este cel norocos și care sunt cei plini de ghinion, cei care mai au atâtea de învățat din propriile greșeli! „Toată lumea are frici! Fiecare zodie are fricile ei, fiecare se deosebește de celelalte se deosebește de lucrurile care stau în fundalul fiecăruia”, a afirmat astrologul Nicoleta Svârlefus.

Horoscop 22 martie, vineri
Horoscop 22 martie, vineri

Berbec

Berbecii trebuei să facă ceva compromisuri pe plan amoros. Sunt extrem de tentați să dea vina pe alți oameni și să nu-și asume vina deloc. Atmosfera se arată plăcută pe seară.

Taur

Se apropie weekend-ul, iar Taurii au mintea doar la locul de muncă. Se pare că o situație nerezolvată la serviciu te face să te duci cu gândul numai acolo. Seara vei participa la o petrecere spectaculoasă.

Gemeni

Gemenii renunță la interesele personale doar pentru a se simți bine persoana iubită. Sunt momente în care discuțiile cu partenerul sunt destul de intense. Există șansa ca acesta să vină cu o mărturisire dureroasă, legată de infidelitate.

Rac

Racii sunt azi, 22 martie, sensibili. Ai grijă să nu-ți trădezi prietenii, ei ți-au fost alături de fiecare dată când ai avut nevoie. Vei avea parte de deplasări scurte.

Leu

Te vor căuta anumite persoane care doresc să plâgă pe umărul tău, dar tu nu ai timp de așa ceva. Astrele îți recomandă ca nu numai pe 22 martie să cauți persoane care să te încarce pozitiv cu energie.

Fecioară

Ai nevoie de o schimbare uriașă în viața ta. Ți se recomandă să ai parte de un nou hobby. Este nevoie să îți păstrezi atitudinea profesionistă în momentul în care socializezi cu unii oameni care se află în grupul tău de interes.

Balanță

Azi, 22 martie, este ziua potrivită pentru a vedea totul dintr-o perspectivă mai pozitivă. Păstrați-vă optimismul chiar și când credeți că nu se poate mai rău. Bucurați-vă de lucrurile mărunte.

Scorpion

Pentru scorpioni, pentru ziua de 22 martie, se anunță o zi extrem de frumoasă. Dispoziția ta este bună, lucru ce vă va aduce un succes garantat. Astrele indică faptul că este posibil să începeți o poveste de dragoste.

Săgetător

Azi, 22 martie, simți nevoia de schimbare. Trebuie să ai încredere, dacă ai un obiectiv, acela se va îndeplini. Vă schimbați garderoba vinerea asta!

Capricorn

Capricornii sunt captați în lumea necunoscutului. Te atrag lucrurile care țin de misticism. Dacă vei organiza o petrecere la tine acasă, invită-i pe toți cei dragi.

Vărsător

Vărsătorii au azi, 22 martie, mtive de îngrijorare. Ai tendința să crezi că ai un anumit defect fizic. Stai mai mult alături de cei dragi și dedică timp mai mult activităților care îți provoacă plăcere.

Pești

Peștii se rup de vicii! Te implici mult în lucruri care te bucură sufletește.