Horoscop zilnic: vineri, 7 august. Taurii și Balanțele au parte de vizite neașteptate

Dan Suta   
în Horoscop
07/08/2020, 08:41
Horoscop zilnic: vineri, 7 august. Taurii și Balanțele au parte de vizite neașteptate
Horoscopul zilei de 26 august 2020. Balanțele se simt depășite de situație. Sursa foto: pixabay.com

Horoscop zilnic: vineri, 7 august, mai multe zodii vor avea parte de experiențe cu totul inedite. Taurii și Balanțele se numără printre ele, căci vor avea parte de vizite neașteptate.

Horoscop 7 august 2020 pentru fiecare zodie

Betbecii trebuie să dea dovadă de responsabilitate mai multă. Sunt puși în fața unor situații limită și trebuie să își cântărească atent fiecare cuvânt.

Taurii primesc vizite de la persoane pe care nu le-au mai văzut de mult, pe care le-au și uitat.

Gemenii pun la îndoială anumite lucruri pe care le află, care îi pot destabiliza din punct de vedere emoțional. Trebuie să fie extrem de atenți la așa zișii prieteni din jurul lor.

Racii au parte de o zi de vineri ieșită din comun. Cineva îi scoate în oraș și îi ajută să iasă din starea proastă în care se află de câteva săptămâni.

Vărsătorii văd luminița de la capătul tunelului

Leii reușesc să se liniștească în legătură cu evoluția lor profesională. Își dau seama că dacă se grăbesc nu ajung departe.

Fecioarele se simt cu moralul la pământ, dar cei dragi lor îi ajută să își revină din punct de vedere emoțional.

Balanțele primesc vizite de la persoane din străinătate, alături de care petrec timp minunat împreună.

Scorpionii devin extrem de agitați și  riscă să își facă și mai mulți dușmani cu atitudinea lor. E nevoie să se tempereze.

Săgetătorii au parte de o zi bună. Primesc răspunsuri pozitive cu privire la o serie de lucruri pentru care au avut mult de așteptat.

Capricornii dau dovadă de maturitate într-o chestiune în care sunt implicați fără voia lor.

Vărsătorilor li se arată luminița de la capătul tunelului. Sunt puși pe fapte mari, iar acum au o determinare cum n-au avut niciodată să iasă din starea mohorâtă în care, de altfel, singuri s-au băgat.

Peștii sunt prinși în tot felul de treburi, dar se simt foarte bine. E important să fie mereu ocupați, să aibă mereu mintea ocupată cu ceva.

Închide ×