News

Horoscop zilnic vineri, 7 iunie 2019. Berbecii și Leii primesc vești din străinătate

06.06.2019 | 14:27
Horoscop zilnic vineri 7 iunie 2019 Berbecii si Leii primesc vesti din strainatate

Potrivit horoscopului zilnic de vineri, 7 iunie 2019, Berbecii și Leii vor primi o serie de vești importante de peste mări și țări. Vor avea parte de tot felul de surprize interesante. Este un nou început pentru ei, mai ales că veștile pe care le vor primi îi vor ajuta în planurile lor de viitor și vor face exact ce și-au dorit de mult.

Horoscop zilnic vineri, 7 iunie pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecii au parte de o zi plină de provocări. Vor avea multe drumuri de făcut mai ales în interes de serviciu. Sunt puși pe fapte de mari, dar la un moment dat se vor simți destul de obosiți.

Taur

Pentru Tauri ziua de vineri este benefică mai ales pe planul comunicării. Au parte de surprize din partea persoanei iubite, iar cu familia vor stabili detaliile unui proiect important.

Zodii
Fecioarele trebuie să fie mai pragmatice. Sursa foto: Pixabay.com

Gemeni

Gemenii sunt puși pe fapte mari, dar nu totul va fi așa cum își doresc. Trebuie să mai depună multe eforturi mai ales dacă  au de recuperat anumite sume importante de bani de la persoanele pe care le-au împrumutat.

Rac

Racii au parte de o zi de vineri destul de abătută. Nimic nu va mai fi pe placul lor și riscă să se certe cu toată lumea. Trebuie să lase garda jos și să se concentreze mai mult atunci când își exprimă nemulțumirile.

Leu

Și Leii sunt contactați de prieteni sau de rude din străinătate pentru a le face o ofertă de nerefuzat. Trebuie să o analizeze cu maximă atenție, căci unele lucruril se pot schimba în defavoarea lor.

Fecioară

Fecioarele au parte de o zi de vineri în care cuvântul de ordine va fi pragmatismul. Tot ce vor face ca trebui să suporte o mai bună cântărire. Unele decizii nu se pot lua ad-hoc, mai ales dacă ele pot avea efecte nedorite.

Balanță

Balanțele sunt pregătite de o mini-excursie. Au de făcut multe planuri și trebuie să își facă din timp bagajele. E indicat să nu se joace cu timpul dacă vor să se bucure de călătorie.

Scorpion

Scorpionii sunt puși pe harță. Se vor trezi cu chef de ceartă și vor vrea să își impună punctele de vedere cu orice preț. Au de trecut prin multe batalioane în decursul acestei zile.

Săgetător 

Săgetătorii petrec momente frumoase alături de familie. Sunt prinși în tot felul de activități casnice, în tot felul de situații benefice.

Capricorn

Capricornii pun cap la cap toate detaliile schimbării profesionale și vor face față unor situații interesante pentru că vor trăi un salt carieristic nemaiîntâlnit.

Vărsător

Vărsătorii sunt gata de schimbare și ei. Doar că de data aceasta socotelile de acasă nu se vor potrivi cu cele din târg.

Pești

Peștii pun cap la cap toate momentele importante din ultima perioadă și vor trage concluzii pripite. Trebuie să nu ia decizii sub impact emoțional.