Life

Horoscop: Zodiile care vor avea parte de cele mai mari trădări și dezamăgiri până la finalul săptămânii

17.06.2020 | 10:34
Horoscop Zodiile care vor avea parte de cele mai mari tradari si dezamagiri pana la finalul saptamanii
Horoscop
ADVERTISEMENT

Horoscopul arată că zodiile cu cel mai mare ghinion în afaceri sau dragoste vor avea parte de un sfârșit de săptămână nu tocmai pe placul lor.

Mulți nativi ai acestor zodii vor suferi dezamăgiri pe plan amoros sau chiar la serviciu.

Trebuie să fiți atenți la cei din jur și să vă protejați cât mai mult, pentru a reacționa prompt în situațiile critice.

ADVERTISEMENT

Horoscop pentru cele 12 zodii

Horoscop Zodia Berbec :va putea întâmpina probleme la serviciu. Trebuie doar să fiți atenți la colegi și șefi, nu toată lumea vă place și nu știți cum vă treziți într-un scandal.

Horoscop Zodia Taur: ar trebui să-și gestioneze cu grijă emoțiile. Temperamentul lor puternic și încăpățânarea te pot aduce în mijlocul unei crize existențiale, iar cineva drag va avea de suferit.

ADVERTISEMENT

Horoscop Zodia Gemeni: va avea parte de o săptămână plină de surprize. Un apel important, vizite neprevăzute, veți vedea că anumite persoane vă vor face niște mici surprize. Atenție, nu sunt neapărat surprize neplăcute 🙂

Horoscop Zodia Rac: va fi trădată de un prieten, apropiat, cineva drag. Aveți mare grijă la cei din jur pentru că anumite persoane nu vă au la inimă și vă pot sabota.

ADVERTISEMENT

Horoscop Zodia Leu: trebuie să aibă grijă la parteneriate. Indiferent că este vorba de afaceri sau pur și simplu o prietenie, trebuie să știi pe cine ai lângă tine. Poate fi chiar persoana iubită. Zilele acestea, cineva drag își va arăta adevărata față.

Horoscop Zodia Fecioară: are o săptămână calmă, chiar dacă pot exista niște tensiuni. Calmul și perseverența cu care ești înzestrat te vor ajuta să faci față situațiilor neplăcute.

ADVERTISEMENT

Horoscop Zodia Balanță: va avea parte de meritele așteptate. Este o vorbă, cine se scoală de dimineață departe ajunge. Este și cazul tău, ai răbdare, vei fi recompensat pentru toată munca ta.

Horoscop Zodia Scorpion: va fi martorul unei săptămâni pline de provocări, în special în ultima parte. Nu te descuraja, sigur se va termina cu bine dacă vei gestiona cu tot calmul situațiile alarmante.

Horoscop Zodia Săgetător: vor avea parte de inspirație din partea celor din jur. Atitudinea ta optimistă te va ajuta în această săptămână să vezi și părțile bune ale celor din jur. Focus pe lucrurile importante, dar și oamenii care cu adevărat contează pentru tine. Nu te pierde în detalii.

Horoscop Zodia Capricorn are parte de vești bune. Cineva te va surprinde plăcut, fie că e vorba de un șef sau chiar persoana iubită. Cine știe, poate chiar câștigi la loto? 😀

Horoscop Zodia Vărsător: trebuie să fie atenți la relația amoroasă. Sunt șanse mari să vă despărțiți sau să vă certatți destul de puternic. Încearcă să-l asculți și pe cel de lângă tine, altfel lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată. Și deloc favorabilă pentru tine.

Horoscop Zodia Pești: trebuie să se focuseze pe proiectele actuale, altfel le poate pierde. Cariera ta este importantă în aceste momente și ar fi bine să nu te distragi cu alte lucruri, căci s-ar putea ca șefii să nu privească acest lucru cu ochi buni.

 

ADVERTISEMENT