Life

Horoscopul complet pentru luna februarie 2021. Zilele cu noroc și ghinion pentru fiecare zodie

21.01.2021 | 12:29
Horoscopul complet pentru luna februarie 2021 Zilele cu noroc si ghinion pentru fiecare zodie
ADVERTISEMENT

Horoscopul pe luna februarie 2021 vine cu o serie de oportunități pentru majoritatea semnelor zodiacale. Este luna marilor transformări, luna Vărsătorilor și a Peștilor, cea în care putem să o luăm de la zero cu mai multe garanții de succes.

Luna februarie, a doua din an, vine de obicei cu pregătirea sufletească pentru o nouă etapă, căci se încheie un alt ciclu, cel al iernii, iar în această perioadă oamenii tind foarte mult către înnoire.

ADVERTISEMENT

Berbec: Vei avea parte de multe oportunități noi, de a schimba lucruri la tine, dar și la mediul în care locuiești. Ai parte de surprize la jumătatea lunii din partea unei persoane dragi. Poate să fie vorba despre un cadou sau o sumă de bani neașteptată. Zile norocoase: 4, 5, 10 și 23 februarie. Zile cu ghinion: 13, 14, 18 și 21 februarie.

Horoscopul pentru luna februarie 2021: noroc și ghinion

Taur: Luna februarie va fi cea în care îți vei da seama că ți-ai cam neglijat viața personală în detrimentul muncii. Este momentul să te ocupi mai mult de tine. Zile cu ghinion: 1, 3, 6, 7 și 9 februarie. Zile norocoase: 8, 10, 13 și 15.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Renaști din propria cenușă și reușești să te impui în fața celorlalți. Este o lună excelentă pentru a reîncepe totul de la zero din punct de vedere profesional. Zile cu ghinion: 16, 17 și 27 februarie. Zile norocoase: 11, 13, 22 și 24.

Rac: Rupi legătura cu trecutul toxic și începi să te înconjori de oameni de care ai nevoie cu adevărat. Este un start bun pentru tine. Zile ghinioniste: 20 și 21 februarie. Zile cu noroc: 6, 7, 8, 9 10 și 14.

ADVERTISEMENT

Leu: Ai suficientă putere pentru a schimba mersul lucrurilor, pentru a aduce stabilitate și fericire celor dragi. Zile norocoase: 11, 13, 27 și 28 februarie. Zile ghinioniste: 1 și 3.

Scorpionii sunt ghinioniști toată luna

Fecioară: Cea mai mare nevoie a ta în luna februarie va fi să călătorești, însă trebuie să ai puțină răbdare până se va produce și acest vis. Este bine să îți faci planuri din timp și să te concentrezi pe strângerea banilor, dacă vrei să mergi într-o destinație exotică. Zile norocoase: 1, 13, 14, 17 și 19 februarie. Zile cu ghinion: 2, 5, 8 și 25 februarie.

ADVERTISEMENT

Balanță: Ești în mijlocul familiei și asta e tot ce contează pentru tine acum. Februarie este luna pe care o vei dedica în exclusivitate celor dragi. Zile norocoase: 1, 16 și 18. Zile ghinioniste: 2, 3, 5 și 21.

Scorpion: Nu e o lună excelentă pentru tine, dar poate că este timpul să înveți anumite lucruri. Zile norocoase: nu există. Zile cu ghinion: toată luna.

Săgetător: Pentru tine, februarie este luna care îți dă ocazia să o iei de la început din punct de vedere sentimental. Ai parte de o serie de momente frumoase, unele la care nu te așteptai absolut deloc. Zile norocoase: 1, 4, 8 și 10 februarie. Zile ghinioniste: 11 și 13.

Capricorn: Ieși în evidență nu datorită rigidității tale, ci a sensibilității pe care o ascunzi foarte bine în sufletul tău. Lumea te descoperi dintr-o altă perspectivă. Zile norocoase: 1, 16, 18 și 20. Zile ghinioniste: 2, 3, 5 și 23 februarie.

Vărsător: Ești cel mai norocos în această lună. Toată luna este marcată de reușite, deci nu ai nici măcar o zi cu ghinion.

Pești: Trebuie să dai dovadă de mai multă responsabilitate în relația cu cei din jur și să fii mai sincer. E o lună a încercărilor pe partea de comunicare. Zile norocoase: 20 și 25 februarie. Zile cu ghinion: toată prima parte a lunii, până pe 16.

 

ADVERTISEMENT