Sporturi

Horoscopul dragostei de azi, 23 septembrie. Una dintre zodii este drăgăstoasă doar în sinea ei!

22.09.2018 | 23:34
Horoscopul dragostei de azi 23 septembrie Una dintre zodii este dragastoasa doar in sinea ei

Horoscopul dragostei de azi, 23 septembrie o găsește pe una dintre zodii foarte drăgăstoasă, însă doar în sinea sa. Când este lângă persoana iubită, se emoționează și preferă să stea la depărtare, iar  acest lucru nu este deloc unul bun. Depărtarea aceasta se poate transforma în altceva mult mai grav, care va duce la o separare definitivă!

Horoscopul dragostei în funcție de zodie

Berbec

Alinierea planetelor arata ca ai cam multe optiune ca sa iesi in oras diseara, mai ales dintre acelea care s-ar putea termina si cu ceva ce-ti place tie foarte mult. Singura problema e ca nu stii la care sa te opresti. De-am avea toti aceasta problema.

Taur

Poate fi putin mai dificil sa exprimi ceea ce simti pentru persoana iubita. Configuratia astrala te aseaza intr-un loc in care preferi sa citesti Eliade, decat sa soptesti vorbe dulci. Poate ca ai nevoie de spatiu numai pentru tine, dar nu foarte mult, fiindca risti sa pierzi alte lucruri din vedere.

Gemeni

Astrele s-au asezat azi pentru tine, dar din pacate, nu in punctul in care iti doreai. Asta inseamna ca nici astazi nu vei reusi sa spui ce ai pe suflet, fiindca viata-ti va fi invadata de prieteni. Dar asta nu e un lucru rau, fiindca oricum i-ai neglijat in ultima vreme.

Rac

Configuratia astrelor de azi poate sugera ca trebuie sa recurgi la actiuni de forta majora pentru a te face remarcat/a de cineva special. Cum esti o persoana tandra si calma, careia nu ii place sa faca multa vilva, asta trebuie sa fie o actiune radicala; si drept sa-ti spun trebuie sa fii extrem de indragostit/a ca sa ajungi sa iti imaginezi urmatorul pas. Dar unele lucruri sunt de-a dreptul necesare!

Leu

Desi comunicarea cu cei din jurul tau este cat se poate de sincera, datorita configuratiei planetare, lucrurile nu par sa fie in favoarea ta. Daca esti la inceput de drum intr-o relatie, cel mai bine e sa fii cat se poate de sincer. Multe lucruri va vor fi ascunse daca nu aveti capacitatea de a va respecta unul pe celalalt.

Fecioară

Astazi, este mai posibil ca niciodata sa intalnesti persoana visurilor tale. Trebuie doar sa deschizi ochii mai bine si sa acorzi atentie chiar si celor care nu par a fi genul tau. Iepurele sare de unde te astepti mai putin!

Balanță

Romantismul s-ar putea sa-si faca aparitia in curtea ta in timp ce te pregateai sa mananci sau sa faci altceva care nu implica foarte multe sentimente. Planetele arata ca cineva cu un simt al umorului foarte dezvoltat isi va face aparitia si vei uita ca in primul rand trebuia sa mananci si nu sa faci altceva.

Scorpion

Configuratia astrala aduce posibilitatea multor hohote de ras astazi. Desi nu prea ai deschiderea necesara pentru romantism, cineva pare sa-ti schimbe aceasta perspectiva. Uite-asa incep marile relatii…

Săgetător

Ziua de astazi poate aduce cu sine apogeul pasiunii, insa mai intai trebuie sa lamuriti unele lucruri. Persoana iubita asteapta sa primeasca de la dvs un cadou insa, inainte de asta, doreste sa primeasca niste scuze. Fiti intelegator, mai lasati de la dvs si incercati sa uitati neintelegerile!

Capricorn

Ai de dus la capat activitati sociale care iti largesc orizonturile si te pun in contact cu persoane foarte diferite fata de cele cu care te-ai obisnuit. Vei cunoaste idei noi, care iti vor oferi o noua perspectiva asupra vietii.

Vărsător

Astazi trebuie sa visezi, fiindca atmosfera e cat se poate de potrivita pentru asa ceva. Modul in care s-au asezat planetele te incurajeaza sa reflectezi asupra calitatilor pe care ti le doresti la partenerul de viata. Dar ai grija sa nu te afunzi in aceste ganduri, fiindca nu vei mai avea ocazia sa-i vezi pe posibilii pretendenti.

Pești

La un moment dat al zilei iti vei da seama ca un prieten apropiat nu mai este doar atat pentru tine. Astrele arata ca o discutie purtata in cadrul unui eveniment social iti va schimba viata sentimentala.