News

Horoscopul dragostei: zodiile care formează cele mai puternice cupluri! Află cine îți este perechea predestinată

22.03.2019 | 16:11
Horoscop zilnic: duminică, 31 martie.

Horoscopul dragostei de azi indică cele mai puternice perechi formate în funcție de nativul fiecăruia! Află cât de mult te protrivești cu el și care sunt cele bine închegate cupluri. „Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun. Te iubesc fără să știu cum sau când sau de unde. Te iubesc pur și simplu, fără complexități sau mândrie; te iubesc pentru că nu știu altă cale…” 

Horoscopul dragostei: zodii care formează cele mai puternice cupluri

Horoscopul dragostei îți arată cele ma puternice perechi formate în funcție de nativ. Într-o relație adevarăta, ambii parteneri încearcă sa ofere tot ce au ei mai de preț și chiar ajung să dea mai mult decât au. Nu este vorba despre merite și, cu atât mai puțin, despre obligație. Ceea ce conteaza este să încerci să îți faci partenerul cât mai fericit pentru că fericirea lui se adaugă la fericirea ta. Totul stă în mâinile tale, tot ce ai de dat, tot ce ai de primit.”

Horoscopul dragostei: cupluri în funcție de zodii
Horoscopul dragostei: cupluri în funcție de zodii

Berbec-Balanță

Berbecii au calități de conducere, așa că au nevoie de persoane puțin mai docile în hotărâri. Conexiunea cea mai mare o au cu Balanțele. Ei pot avea o relație emoțională și extrem de strânsă.

Rac-Taur

Taurii sunt sensibili și altruiști și au ca și caracteristică empatia față de ceilalți. Parteneri le pot fi Racii pentru că au aceeași viziune asupra vieții.

Fecioară-Scorpion

Fecioara este fericită cânt totul este așezat. Tinde să critice foarte mult, de aceea trebuie să-și aleagă oameni care să o înconjoare și să suporte asta.

Pești-Capricorn

Peștii sunt extrem de talentați și spontani. Aceștia au nevvoie de ajutorul cuiva care are o minte mai rațională și picioarele mai des lipite de pământ. Capricornul este perfect pentru ei.

Tags: