News

Horoscop rune, cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 26 mai – 2 iunie. Vești bune pentru 2 zodii

25.05.2019 | 21:00
Horoscopul rune saptamana 26 mai - 2 iunie

Mihai Voropchievici revine cu horoscopul cu rune pentru săptămâna 26 mai – 2 iunie! Astfel aflăm că doar câteva dintre zodii vor primi vești foarte bune, care le pot schimba viața și le pot aduce statutul social la care visează cu ochii deschiși de ceva vreme!

Așa arată horoscopul cu rune al lui Mihai Voropchievici pentru săptămâna 26 mai – 2 iunie

Berbec

Luna e întorasă pentru Berbec. Trebuie să aibă timp și să se relaxeze, să nu-și mai facă griji pentru rude, prieteni, deoarece cu toții au o stare bună de sănătate, pe când el este foarte agitat.

Taur

Vin schimbări frumoase în viața lor. Vine un salt calitativ din toate punctele de vedere. Le cam pune Dumnezeu mâna în cap.

Horoscopul rune saptamana 26 mai - 2 iunie
Horoscopul rune saptamana 26 mai – 2 iunie

Gemeni

Gemenii vor beneficia în săptămâna 26 mai – 2 iunie de protecție divină. Nimic rău nu se va lega de ei, nici chiar ochii răi și invidioși sau blestemele.

Rac

Continuă săptămâna benefică pentru Rac. Va continua să facă daruri celor din familia lor, dar și prietenilor, fapt care îl va face și mai popular.

Leu

Nimeni nu știe ce este în capul Leului. Are atâtea nebuloase, mistere neelucidate, iar soluțiilor pentru toate aceste probleme o va găsi prin rugăciune. Toate secretele nespuse vor fi rezolvate cu ajutorul lui Dumnezeu.

Fecioară

Nu s-a conformat. A ieșit din starea de confort și s-a dus înapoi. Trebuie să stea acasă, să aștepte. Schimbare foarte importantă acasă, extrem de benefică.

Balanța

Trebuie să schimbe foaia. Vine cineva și îi strică fengshui-ul, iar el se va conforma, ca să fie bine. Această atitudine trebuie să se schimbe. Trebuie să ia atitudine și să schimbe modalitatea de a rezova problemele.

Scorpion

Nativii sunt plini de secrete. Așteaptă un adevăr important care îi poate schimba viața. Acest adevăr poate veni cu efecte negative, dar și foarte pozitive.

Săgetător

Trebuie să vă mobilizați toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie, la muncă și chiar în societate. Acasă, trebuie să bată cu pumnul în masă, dacă partenerul depășește limitele.

Capricorn

Nativii sunt pe picior de evadare. Au bagajele făcute și așteaptă dpar un semn pentru a pleca într-o binemeritată vacanță, împreună cu mai mulți prieteni.

Vărsător

Vărsătorul continuă perioada bună. Vor avea noroc de bani în continuare, iar partenerul de viață îl apreciază nespus.

Pește

Au câștig pe toate planurile. Să dea la o parte problemele din trecut și să se pregătească petru o perioadă mai bună. Și nu vorbim de săptămâni, nici luni, ci de ani de zile!