Horoscopul ZILEI – Leul este dezamăgit în dragoste

Horoscopul zilnic, 26 mai 2016 – Leul are parte de o dezamăgire în dragoste, însă nici Fecioara nu se înţelege prea bine cu partenerul de viaţă. Astrele nu sunt foarte prietenoase cu zodiile...
26.05.2016 | 10:37
Horoscopul ZILEI  Leul este dezamagit in dragoste

Horoscopul zilnic, 26 mai 2016 – Leul are parte de o dezamăgire în dragoste, însă nici Fecioara nu se înţelege prea bine cu partenerul de viaţă. Astrele nu sunt foarte prietenoase cu zodiile astăzi, aşa că sunt posibile multe conflicte, fie ele şi minore. Planetele ne fac uşor impulsivi şi s-ar putea ca mulţi dintre noi să spună lucruri pe care le vor regreta. Sfatul astrologului pentru ziua de azi: măsoară-ţi cu grijă cuvintele!

Pe de altă parte, este o zi destul de productivă pentru cei care reuşesc să se menţină calmi. Astrele favorizează cariera şi banii, iar cei care ştiu să profite de această conjunctură, vor avea o zi reuşită.
Berbec

Esti dornic sa faci o schimbare in privinta locului de munca, insa persoanele apropiate nu sunt de acord. Te deranjeaza lipsa lor de sustinere, insa nu iti pierzi speranta. Increderea in fortele proprii este mai mare ca oricand, esti constient ca poti muta muntii azi, cu planurile tale.

Taur

Ai parte de un conflict cu un coleg in prima parte a zilei. Ai aflat ca a spus niste lucruri neadevarate despre tine, iar barfele s-au propagat ca un bulgare de zapada. Nu stii cum sa faci fata zvonurilor care circula despre tine. Totusi, cearta cu acel coleg nu face decat sa alimenteze vorbele care cicula despre tine.

Gemeni

Horoscopul tau e destul de îngrijorător. Te confrunti cu o serie de probleme financiare si nu stii pe unde sa mai scoti camasa. Primesti totusi sustinere de la un coleg (a), care te simpatizeaza si vrea sa te ajute. Poate fi inceputul unei frumoase prietenii sau povesti de iubire…

Rac

Stai in carapacea ta azi, nu vrei sa comunici cu nimeni si tot ce iti doresti este sa-ti termini treaba si sa te duci acasa. In ciuda lipsei de comunicare la job, cei dragi iti fac ziua mai frumoasa, pregatindu-ti o surpriza.

Leu

Azi constati ca partenerul de viata nu s-a tinut de cuvant, din nou, si tot amana o promisiune. Esti dezamagita de comportamentul sau, iar la serviciu seful iti face zile fripte. Este cea mai proasta zi din saptamana, insa iti spui sperantele ca ziua se va sfarsi frumos.

Fecioara

Iti doresti putin spatiu doar pentru tine, insa persoana de langa tine intelege gresit acest lucru. Are senzatia ca ai o viata paralela, ca esti invaluita in prea mult mister de la o vreme. Se isca o cearta aprinsa si, daca tu nu iti pastrezi calmul, riscati sa va despartiti.

Balanta

Esti pusa in situatia neplacuta de a alege intre prieteni si familie. Intarzii putin mai mult in oras, iar persoana draga iti reproseaza ca o neglijezi. După cum vezi, astrele nu sunt foarte amabile cu zodia ta, dar nu e cazul să disperi. Vor veni şi zile mai bune pentru Balanta.

Scorpion

Astazi o ruda draga tie iti face o vizita si te trateaza ca pe o regina. Iti aduce un cadou pe care ti-l doreai demult, chiar daca nu este ziua ta, si gasesti casa luna cand ajungi de la serviciu. Surpriza te bucura nespus si ii intorci gestul, invitand-o in oras.

Sagetator

Azi esti impulsiva si ai tendinta sa te enervezi din orice. Te temi de aceasta latura asa, pentru ca esti de necontrolat atunci cand te enervezi atat de rau. Incearca sa-ti pastrezi calmul, pentru ca altfel risti sa-i sperii pe cei din jur si sa-i pierzi.

Capricorn

Lucru rar în horoscopul zilnic – Capricornul e nervos! O persoana care urmareste sa te provoace de multa vreme te enerveaza peste masura azi. Scoate ce este mai rau din tine si nu reusesti sa te concentrezi la nimic. Toata ziua ti-o petreci incercand sa gasesti un mod de a te calma, numai ca nu reusesti.

Varsator

Esti bun in jobul pe care il ai, iar adevaratul talent ti-l etalezi astazi, intr-o sedinta in care iti spui toate ideile legate de un anumit proiect. Toata lumea este atenta la tine, iti soarbe cuvintele de pe buze si Ii ai la degetul mic pe toti cei care participa. Esti privit ca un zeu azi.

Pesti

Decizi sa tii regim si sa iti pregatesti corpul pentru vara, insa aniversarea cuiva la serviciu te va face sa iti nu reisesti sa iti infranezi poftele. Te infrupti din toate bunatatile si te gandesti ca planul va fi pus in aplicare de maine. Acasa persoana draga te asteapta cu o cina romantica, dar si bogata in calorii, asa ca nu mai regreti ca azi ai dat iama in dulciuri.

Zodiile nu trebuie sa uite ca dupa nori apare soarele. Chiar daca ziua de azi nu e cea mai buna, astrele promit sa se revanseze, astfel ca in saptamanile urmatoare vor fi destule zile norocoase pentru toata lumea.

Sursă: www.unica.ro