Sporturi

Hsieh spune cum a eliminat-o pe Halep la Wimbledon: “Publicul m-a susținut”

07.07.2018 | 19:13
Hsieh spune cum a eliminato pe Halep la Wimbledon Publicul ma sustinut

Hsieh spune cum a eliminat-o pe Halep la Wimbledon. Asiatica a bifat surpriza zilei pe iarba londoneză și a trecut de liderul mondial după un meci dramatic, întins pe durata a aproape două ore și jumătate. La finalul partidei, Hsieh a vorbit despre cheia succesului împotriva româncei și a ținut să le mulțumească spectatorilor britanici, care au susținut-o în fața Simonei.

“E prima victorie pentru mine în fața unui număr 1 mondial. E uimitor să fiu aici și să câștig după o asemenea luptă. Să revin de la 2-5 în setul decisiv e impresionant. Am avut susținerea publicului, cei din tribune m-au împins de la spate. Le mulțumesc. Simona a jucat foarte bine, dar eu am luptat, am crezut în mine și am trecut mai departe”, a spus Hsieh după victoria în fața Simonei.

Hsieh spune cum a eliminat-o pe Halep la Wimbledon. Pliskova, singura din top 10 încă în cursă

Simona Halep a avut o prestație neașteptat de slabă în turul 3 la Wimbledon 2018.

Simona Halep părăsește competiția și continuă seria marilor surprize de la Wimbledon 2018, în special pe tabloul feminin. O singură jucătoare din top 10 WTA a reușit să obțină califiarea în optimile de finală, iar aceea este Karolina Pliskova, locul 7, cea care a fost și ea la un pas de eliminare vineri, când a fost mult timp dominată de Mihaela Buzărnescu.

Deși a fost învinsă în turul 3 la Wimbledon, Simona Halep profită de faptul că nici rivalele ei nu au avut prea mult succes la Wimbledon și va rămâne pe primul loc în clasamentul WTA și după cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, cu un avans considerabil în fața danezei Caroline Wozniacki, cea care va rămâne pe locul doi și pe 16 iulie, după actualizarea care se va face la finalul turneului.