Fotbal international

Video şi foto. S-au plătit poliţe la meciul de la Manchester. Fan Liverpool snopit în bătaie la golul lui Salah

Şi la returul dintre Manchester City - Liverpool 1-2 au avut loc incidente între suporteri pe stadion. Atmosfera a fost tensionată şi pe teren.
11.04.2018 | 12:07
Video si foto Sau platit polite la meciul de la Manchester Fan Liverpool snopit in bataie la golul lui Salah

Liverpool a produs o surpriză numai pe hârtie, pentru că pe teren s-a dovedit a fi clar echipa mai bună, la capătul celor două manşe cu Manchester City din sferturile de finală ale Champions League. Dincolo de evidenta eroare de arbitraj comisă de centralul paridei marţi seară, la meciul retur, când a anulat aiurea la scorul de 1-0 pentru City al doilea gol pentru echipa lui Guardiola, The Reds au fost clar echipa mai bună şi calificarea lor nu poate fi contestată.

Din păcate, ambele confruntări au avut parte şi de incidente grave între suporteri. La meciul tur, la Liverpool, lucrurile au scăpat grav de sub control, autocarul echipei din Manchester fiind atacat de către un grup de ultraşi ai cormoranilor cu pietre, sticle şi cutii de bere, jucătorii trecând prin momente de groază până ce au au ajuns în siguranţă la stadionul Anfield Road.

Ederson şi Mane, la pas de bătaie pe teren

O asemenea formă de agresiune a inflamat serios spiritele în rândul susţinătorilor lui City, care au aşteptat returul şi pentru a plăti din poliţe. Un moment favorabil pentru reglarea de conturi s-.a produs după ce Liverpool a egalat, iar un fan al oaspeţilor, aflat într-o lojă, a fost atact şi bătut cu sălbăticie de către mai mulţi ultraşi ai lui City, primind o bătaie pe cinste.

Şi pe teren au fost multe tensiuni, culminând cu momentul în care portarul gazdelor, Ederson a fost un pas de o replică de tip pugilistic la adresa senegalezului Mane, ambii jucători fiind avertizaţi. Reacţiile pe conturile de socializare au confirmat faptul că atacul asupra autocarului lui City nu putea trece fără replică din partea fanilor echipei lui Guardiola. VEZI VIDEO CU INCIDENTUL DIN TRIBUNE

Tags: