Fotbal international

GALERIE FOTO. Hugh Hefner le-a convins! Ce sportive au pozat de-a lungul timpului în Playboy

Hugh Hefner, fondatorul publicaţiei Playboy, a murit joi, la 91 de ani. Publicistul american a reuşit să facă furori în întreaga lume cu revista creată în urmă cu 63 de ani. De-a lungul...
28.09.2017 | 19:09
GALERIE FOTO Hugh Hefner lea convins Ce sportive au pozat dea lungul timpului in Playboy

Hugh Hefner, fondatorul publicaţiei Playboy, a murit joi, la 91 de ani. Publicistul american a reuşit să facă furori în întreaga lume cu revista creată în urmă cu 63 de ani. De-a lungul timpului, mai multe sportive din întreaga lumea au pozat pentru publicaţia lui Hefner. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

În decembrie 1953, chioşcurile de ziare din Statele Unite ale Americii au fost luate cu asalt datorită unei reviste mai puţin obişnuite. Americanii se întâlneau pentru prima oară cu Playboy, publicaţia care a devenit un adevărat fenomen la scurt timp după înfiinţare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Ce sportive din România au apărut în revista lui Hugh Hefner

De-a lungul timpului, în revista Playboy au pozat o serie de sportive din întreaga lume. Cea mai celebră este, de departe, Katarina Witt, de două ori câştigătoare a medaliei de aur, la patinaj, la Jocurile Olimpice de iarnă. Evenimentul s-a petrecut la patru ani după ce s-a retras pentru a doua oară din activitatea sportivă.

Pe lângă patinatoarea năcută în Germania de Est, în paginile revistei Playboy au mai pozat Svetlana Horkina, multiplă medaliată olimpică la gimnastică, Mia St. John, practicantă a box-ului,  Gabrielle Reece, voleibalistă, Ashley Harkleroad, jucătoare de tenis, sau Amy Acuff, săritoare în înălţime.

Nici sportivele din România nu au ratat şansa de a apărea în paginile celebrei reviste. Lavinia Miloşovici, gimnastă care a obţinut nota 10 la JO de la Barcelona din 1992, Corina Ungureanu, dublă campioană mondială la gimnastică, sau Aurelia Dobre, argint la gimnastică la JO de la Seul din 1988, au pozat pentru ediţia din România a publicaţiei Playboy.