Fotbal intern

Ianis Hagi, atacat de Mircea Rednic. “Să fie mai bărbat! S-a trântit de am crezut că şi-a rupt piciorul!”

01.12.2018 | 22:47
Ianis Hagi atacat de Mircea Rednic Sa fie mai barbat Sa trantit de am crezut ca sia rupt piciorul

Ianis Hagi a reuşit “dubla” în meciul FC Viitorul – Dinamo Bucureşti şi a obţinut un penalty în minutul 90+3 după ce a căzut în careul lui Penedo, iar căpitanul fostei campioane a României a fost atacat de Mircea Rednic la finalul întâlnirii terminate cu victoria Viitorului, scor 4-1, în etapa a 17-a.

“Puriul” a trimis săgeţi către Ianis Hagi după ce căpitanul Viitorului a provocat eliminarea lui Vlad Olteanu din minutul 32. Fundaşul lui Dinamo Bucureşti l-a faultat pe fotbalistul fostei campioane a României cu o intrare prin alunecare, la 40 de metri de poarta adversă.

Mircea Rednic l-a atacat pe Ianis Hagi după Viitorul – Dinamo 4-1

Mircea Rednic crede că arbitrul Horaţiu Feşnic i-a arătat cu uşurinţă cel de-al doilea cartonaş galben lui Vlad Olteanu, după ce fundaşul mai fusese atenţionat de central în minutul 15 al partidei, tot după o intrare dură asupra lui Ianis Hagi. “Puriul” i-a cerut fiului lui Gică Hagi să arate mai multă bărbăţie şi consideră că a exagerat în momentul contactului cu jucătorul său.

Ianis a provocat şi multe faulturi, e un jucător de calitate, progresează, dar poate să fie mai bărbat în unele faze. Eu chiar nu înţeleg de ce arbitrul a arătat al doilea galben. Olteanu a alunecat, iar Ianis s-a trântit de am crezut că şi-a rupt piciorul. Ar trebui să fie mai bărbat

Ce zice Gică Hagi despre declaraţia lui Mircea Rednic

“E Mircea, nu? Eu zic că Ianis a făcut ceea ce trebuie. El trebuie să asculte ce zice Mircea Rednic şi să ia tot ce e mai bun. Eu cred că este un lider, ne-a dus anul trecut în play-off, munceşte alături de noi şi ne bucurăm că el ne ajută să evoluăm. El are 20 de ani, are multe lucruri de făcut, este în proces de dezvoltare. Abia la 23 de ani o să fie puternic”, a spus Gică Hagi despre declaraţia lui Mircea Rednic.