Fotbal intern

Ianis Hagi calcă pe urmele tatălui! Jucătorul play-off-ului în Liga 1

31.05.2018 | 00:14
Ianis Hagi calca pe urmele tatalui Jucatorul playoffului in Liga 1

Ianis Hagi calcă hotărât pe urmele tatălui său, Gică! Acest lucru nu mai este doar o impresie subiectivă a unora cărora fascinaţi de jocul Regelui văd aceleaşi calităţi la fiul său. Nu, dovada cea mai bună o reprezintă cifrele, capitol la care nimeni nu mai are ce obiecta, privind pe statistici. Statistici ale LPF, care atestă fără tăgadă valoarea lui Ianis la acest moment.

LPF a alcătuit echipa ideală a play-off-ului din Liga 1 şi pe baza statisticilor a stabilit şi care este cel mai bun jucător al fazei finale a primei noastre divizii. Şi cel care a încheiat pe primul loc a fost Ianis Hagi, care a marcat patru goluri şi a dat două assisturi în cele 10 partide din play-off.

Dovada că Ianis Hagi calcă pe urmele tatălui

“Ianis are cifre formidabile pentru un jucător de doar 19 ani. Calcă pe urmele tatălui său“

se arată în comunicatul LPF, precizându-se că de la întoarcerea în ţară, în iarnă, de la Fiorentina, Ianis a reuşit să marcheze de şase ori şi să dea patru pase de gol într-un total de 14 jocuri, un bilanţ excelent pentru vârsta sa şi care dă mari speranţe că în curând fotbalul românesc va avea di nou la nivel internaţional reprezentat foarte bine numele de Hagi.

Ianis Hagi calcă pe urmele tatălui. Are 6 goluri şi patru  pase de gol de la revenirea în ţarâ. Are cifre excelente la numai 19 ani
Ianis Hagi calcă pe urmele tatălui. Are 6 goluri şi patru pase de gol de la revenirea în ţarâ

Dar iată cum arată premianţii în viziunea LPF: Echipa ideală a play-off-ului: Giedrius Arlauskis (CFR Cluj) – Cristian Manea (CFR Cluj), Bogdan Planic (FCSB), Paulo Vinicius (CFR Cluj), Marko Momcilovic (FCSB) – Ianis Hagi (Viitorul), Constantin Budescu (FCSB), Emmanuel Culio (CFR Cluj), Alexandru Mitriţă (CS U Craiova) – Harlem Gnohere (FCSB), George Ţucudean (CFR Cluj).

Antrenor play-off-ului: Dan Petrescu.