Fotbal international

A luat numărul tatălui său şi e iubit de fani! “Cel mai bun din lot”

Fiorentina a făcut publice numerele pentru noul sezon, iar surpriza a venit din partea lui Ianis Hagi. Mijlocaşul român a primit tricoul cu numărul 11 al formaţiei viola, semn că antrenorul...
19.08.2017 | 18:12
A luat numarul tatalui sau si e iubit de fani Cel mai bun din lot

Fiorentina a făcut publice numerele pentru noul sezon, iar surpriza a venit din partea lui Ianis Hagi. Mijlocaşul român a primit tricoul cu numărul 11 al formaţiei viola, semn că antrenorul Stefano Pioli se va baza mai mult pe el în noua stagiune de Serie A. Ianis Hagi are are 18 ani şi a apucat deja să debuteze pentru formaţia din capitala Toscanei.

Ianis merge astfel pe drumul tatălui său. Generaţiile mai tinere l-au prins pe Hagi doar cu numărul 10 pe spate, însă acesta a jucat multă vreme la începutul carierei cu 11. Cu acest număr a debutat la naţională, tot cu 11 a jucat la Farul şi la Sportul Studenţesc. În plus, la Barcelona a evoluat cu acelaşi tricou pe care l-a îmbrăcat sezonul trecut brazilianul Neymar.

Ianis Hagi Fiorentina. Fanii îl laudă deja! 

Deşi nu a jucat prea mult în tricoul Fiorentinei, fanii viola sunt deja încântaţi de el. Mai mult, aceştia au scris pe site-ul violanation.com cuvinte de laudă la adresa fotbalistului format de Viitorul. Suporterii îl compară cu fiul lui Enrico Chiesa, Federico, om care şi-a făcut deja un nume la echipa din Florenţa.

“Stilul său îl ajută să se desprindă foarte uşor de adversari. Nici nu-şi dau seama că a dispărut! Calitatea lui de a da o pasă care ucide adversarul e foarte importantă. În privinţa loviturilor libere, s-ar putea să fie deja cel mai bun din lot. Probabil va avea un impact asemănător lui Federico Chiesa, va veni de pe bancă. Viteză superioară faţă de cea pe care o au ceilalţi ar trebui să-l facă o vedetă. Am fi şocaţi dacă nu marchează cel puţin 6 goluri şi nu dă câteva pase decisive până la finalul anului” ,  au scris fanii pe site-ul respectiv.

Tags: