Fotbal intern

Ianis Hagi: „Semăn mai mult cu mama. Tata e mai scund, mai îndopat”

05.01.2019 | 11:57
Ianis Hagi s-a comparat cu Gică Hagi și a râs de faptul că tatăl său este mai „scund și îndopat”

Ianis Hagi s-a ținut de glume la primul interviu din 2019. Fiul „Regelui” a făcut o comparație între el și tatăl său și a afirmat că el mai mult seamănă cu mama lui decât cu Gică Hagi. De asemenea, Ianis a vorbit despre relația cu tatăl său cu care lucrează la Viitorul, dar și despre hobby-urile sale.

„Semăn mai mult cu mama, Eu sunt mai slăbuț, mai înalt, am membre mai lungi. Tata e mai scund, mai îndopat *râde*. El îmi scoate mai mult în față defectele decât calitățile și încercăm mereu să lucrăm la ele. Golul meu preferat marcat de tata e cel cu Monaco. Am mai zis-o. E fenomenal”, a spus Ianis Hagi, la Digi Sport Tv.

Ianis Hagi a vorbit despre cum e să lucrezi cu antrenorul Gică Hagi

Ianis Hagi a vorbit despre cum decurge relația cu tatăl său care este și antrenorul său la Viitorul: „Nu este ușor să lucrezi cu tata ca antrenor pentru că el e mai strict. Dar cred că orice jucător și l-ar dori ca antrenor. Ne ține din scurt, să fim mereu conectați asupra fotbalului. Ne place să ne contrazicem când ne uităm împreună la fotbal. Nu mă deranjează cu nimic. Comparația între mine și tata va fi mai mereu. Din contră, mă motivează.”

Cât despre cea mai importantă realizare pe care a avut-o anul trecut: „Calificarea cu naționala U21 a fost cel mai frumos moment din 2018. Să marchezi un gol așa frumos în fața familiei a fost ceva special.” De asemenea, Ianis Hagi a vorbit și despre hobby-urile sale, în afara fotbalului: „Îmi place baschetul și urmăresc și NBA-ul. Urmăresc și tenis, mai ales meciurile Simonei Halep, dar îmi place baschetul.”

Ianis Hagi a debutat la echipa națională în 2018

Ianis Hagi s-a întors în primăvara lui 2018 la Viitorul, după un „exil” de un an și jumătate la Fiorentina. Pentru că nu a prins decât două meciuri la formația italiană, Gică Hagi l-a „repatriat” pe Ianis și i-a relansat cariera fiului său, care în acest moment are 5 goluri înscrise până acum în actuala stagiune a Ligii 1 Betano.

  • 2,5 milioane euro este cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt.de