Fotbal intern

Ianis Hagi, la Standard Liege?! Belgienii l-au urmărit pe fiul “Regelui” la Vitesse-Viitorul 3-1

04.08.2018 | 17:57
Ianis Hagi la Standard Liege Belgienii lau urmarit pe fiul Regelui la VitesseViitorul 31

Ianis Hagi, la Standard Liege. Mijlocaşul ofensiv de 19 ani este la un pas de un nou transfer important în carieră. Căpitanul echipei antrenate de Gică Hagi a fost urmărit de scouterii echipei belgiene la meciul Vitesse – Viitorul 3-1, din turul doi preliminar din Europa League.

Fotbalistul este în vizorul lui Standard Liege, echipă care l-a transferat pe Răzvan Marin de la Viitorul în iarna anului 2017. Conform ziare.com, între cele două cluburi au existat tatonări, iar Gică Hagi aşteaptă o ofertă de la formaţia belgiană în următoarele săptămâni.

Ianis Hagi, la Standard Liege

Ianis Hagi, la Standard Liege. Gică Hagi ar fi de acord cu transferul, mai ales că echipa antrenată de Michel Preud’homme este obişnuită să promoveze tineri fotbalişti. Pentru Ianis Hagi ar fi al doilea transfer în străinătate, după ce în perioada 2016-2018 a fost jucătorul Fiorentinei. Fotbalistul de 19 ani s-a mai aflat şi pe lista lui AS Roma în această vară.

Cristian Bivolaru, directorul general al celor de la Viitorul, a susţinut în această vară că este foarte probabil ca Ianis Hagi să plece de la Viitorul în această vară. Interes concret există dinspre mai multe cluburi, au existat și niște oferte. Până în momentul de față nu s-a finalizat nimic, așa că el va continua cu noi. Dar asta nu înseamnă că nu poate apărea ceva pe parcurs. Probabil că va conta prestația lui în meciurile din cupele europene. Să nu uităm că, după meciul cu Racing Luxemburg, vom juca mai mult ca sigur o “dublă” manșă cu Vitesse Arnhem și lumea se va concentra probabil pe aceste meciuri”, a declarat Cristian Bivolaru la mijlocul lunii iulie.

Ianis Hagi ar putea să fie coleg cu Razvan Marin din nou

Răzvan Marin joacă la Standard Liege din iarna anului 2017, când Viitorul a primit 2,4 milioane de euro în schimbul mijlocaşului de 22 de ani. Internaţionalul român şi-a câştigat rapid postul de titular în formaţia de start a vicecampioanei României. Fotbalistul a declarat că vrea să câştige din nou Cupa Belgiei cu echipa antrenată de Michel Preud’homme, dar şi să lupte pentru titlu în Jupiler League. “Aştept cu nerăbdare noul sezon. Sper să debutăm cu o victorie. Vreau să ne luptăm din nou pentru titlu şi să încercăm să câştigăm iarăşi Cupa Belgiei şi să mergem cât mai departe în Liga Campionilor sau Europa League”, a susţinut fotbalistul român.

În actualul sezon, Ianis Hagi a jucat cinci meciuri pentru Viitorul, în toate competiţiile, şi a marcat un singur gol, în meciul cu Racing Luxemburg. Fotbalistul s-a întors în această iarnă, după ce fosta campioană a României a plătit două milioane de euro.

Ianis Hagi, la Standard Liege
Ianis Hagi, la Standard Liege
Tags: