Fotbal intern

Ianis Hagi, la un pas de o echipă de Champions League! „Există mult interes pentru el”

09.04.2019 | 19:50
Ianis Hagi la un pas de o echipa de Champions League Exista mult interes pentru el

Ianis Hagi este la un pas de o echipă de Champions League! Cel puțin așa anunță directorul de relații internaționale de la Viitorul, George Ogăraru. Fostul internațional spune că mai multe echipe din Liga Campionilor s-au interesat de căpitanul echipei lui Hagi. „Regele” vrea mai întâi să vadă proiectul și abia apoi își va da ok-ul pentru transfer. Ianis a mai fost plecat la Fiorentiona, dar italienii nu i-au dat prea multe șanse.

Ianis Hagi, la un pas de o echipă de Champions League!

“Exista mult interes pentru Ianis, e normal sa fie asa. E un jucator care a facut diferenta, este lider, statistica o demonstreaza. La meciul cu Craiova a alergat peste 11,5 km si a atins mingea de 350 de ori. E normal ca echipele din Champions League sa vina si sa-l urmareasca. Pentru Ianis este important proiectul, sa-l vada cum il vedem si noi, un jucator care poate sa faca diferenta in fotbalul mare pe viitor”, a spus Ogăraru pentru Pro Sport LIVE.

Transferul lui Ianis Hagi la o echipă de top ar putea depinde și de Campionatul European de tineret din Italia și San Marino. Dacă are o prestație bună atunci prețul ar putea crește simțitor. Naționala de tineret s-a calificat la turneul final după o pauză de 20 de ani. Anglia, Franța și Croația sunt adversarele din grupă pentru elevii lui Mirel Rădoi. De altfel, dacă reușesc să se califice în semifinale, cota tricolorilor ar putea exploda.

Ianis Hagi, la un pas de o echipă de Champions League! Ianis Hagi in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Viitorul, din cadrul semifinalei tur a Cupei Romaniei, disputat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, joi 4 aprilie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Ianis Hagi în duel cu Mateiu de la Universitatea Craiova

Hagi, totul despre transferul lui Ianis

Şi pentru Gheorghe Hagi lucrurile sunt cât se poate de clare. După experienţa nereuşită de la Fiorentina, fiul său, Ianis este pregătit să plece la o formaţie tare din Vest. „Vom vedea cine va mai pleca. Ianis e unul dintre ei. E un jucător construit, e un decar adevărat, un fotbalist făcut să fie lider. A cam început să vină lumea, să mă caute! Nu știu, să vedem! Acum pot spune că el este un decar adevărat care crește cu o mentalitate de lider.

El ne-a calificat în play-off. E un jucător care luptă, care are calitate. Aurul României stă în tineri. Va fi greu să-l ținem pe Ianis și din vară”, a declarat Gheorghe Hagi despr eposibila plecare a lui Ianis de la Viitorul

  • 14 goluri a marcat Ianis Hagi pentru FC Viitorul