Sport

Ianis Hagi, one man show în meciul Viitorul – Rubin! Lob de senzație, penalty obținut si ratat plus cartonaș roșu! Gică Hagi: “Băi, tată, trebuie să ai căpățână!”

Ianis Hagi one man show in meciul Viitorul  Rubin Lob de senzatie penalty obtinut si ratat plus cartonas rosu Gica Hagi Bai tata trebuie sa ai capatana

Viitorul Constanța a terminat la egalitate, scor 2-2, în amicalul cu Rubin Kazan din Antalya, al doilea meci din actualul cantonament din Turcia. Ianis Hagi a fost principalul protagonist al partidei. Tânărul căpitan al Viitorul a marcat primul gol al echipei sale, a obținut apoi un penalty pe care l-a și ratat și a fost în cele din urmă eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Ianis Hagi a marcat golul egalizator al lui Viitorul în minutul 47, după ce Rubin Kazan deschisese scorul la sfârșitul primei reprize. Hagi a egalat printr-un lob executat foarte bine peste portarul rușilor. A urmat apoi un gol al lui Ionuț Vînă, dar Rubin a reușit să egaleze, astfel încât partida s-a terminat cu scorul de 2-2. A fost al doilea amical în cantonamentul din Antalya pentru Viitorul în această iarnă. Dobrogenii au învins în urmă cu trei zile echipa maghiară Ferencvaros, scor 2-1, după golurile lui Voduț și Pitu.

Ianis Hagi, penalty ratat și cartonaș roșu în Viitorul – Rubin Kazan

Scorul final putea fi altul, dar Ianis Hagi a ratat un penalty pe care tot el l-a obținut în a doua repriză. După aceea, căpitanul lui Viitorul a primit al doilea cartonaș galben și a fost imediat apostrofat de către tatăl său. FANATIK a fost la meciul Viitorului cu Rubin și a auzit cum „Regele” i-a transmis fiului că și-a lăsat echipa la greu și că nu și-a stăpânit emoțiile: „Trebuia să taci. Ai lăsat echipa în 10! Controlează-ți instinctele! Băi, tată, trebuie să ai căpățână”, i-a spus Hagi fiului său. Când acesta a vrut să aibă o reacție, antrenorul Viitorulu i-a tăiat-o scurt: „Aveai galben. Ai lăsat echipa în 10. Restul sunt povești nemuritoare!”

Nu a fost primul gol reușit de Ianis Hagi în acest cantonament. Într-un antrenament al echipei sale, tânărul fotbalist a dat o scăriță fabuloasăpeste portarul echipei sale. Evoluțiile sale din ultima perioadă au fost lăudate și de Gică Popescu: „Pare că 2019 va fi anul lui Ianis Hagi. A făcut un salt uriaș, e cel mai bun fotbalist Under 21 al României. Din rezervă la Fiorentina a ajuns să califice naționala de tineret la Euro, a debutat și la prima reprezentativă, e cel mai bun al celei mai spectaculoase echipe din țară. Ce vrei mai mult? E wow”, a spus „Baciul”.

Tags: